R5 7500F RTX 4070 EVO OC 12 GB stres testi sonucu normal mi?

Bir 30dk filan dursun test. Ozaman sıcaklık daha oturaklı oluyor, 1.5dk'da hiç birşey anlaşılmaz.
@bynarkoz

Bir 30dk filan dursun test. Ozaman sıcaklık daha oturaklı oluyor, 1.5dk'da hiç birşey anlaşılmaz.
@bynarkoz
hocam 70 derece bandında cıkıyo ekran kartı sızın dedıgınız gıbı Hotspot yanlıs bakmısım 15 dk denıyorum hemen

@bynarkoz
hocam stres testınde cok ınce ses cıkıyor oyunda 10 katı daha fazla ses cıkıyor bu neyden olabılır bide su konumada bakarmısınız

Dosya Ekleri

• 4.png
    4.png
    326,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
hocam 70 derece bandında cıkıyo ekran kartı sızın dedıgınız gıbı Hotspot yanlıs bakmısım 15 dk denıyorum hemen

hocam stres testınde cok ınce ses cıkıyor oyunda 10 katı daha fazla ses cıkıyor bu neyden olabılır bide su konumada bakarmısınız

İnce ses coil whine sesidir hocam yüksek ihtimal. Bobin sesi yani, neredeyse her ekran kartında var biraz şans işi.

70 derece iyi hocam. Bir mahsuru olmaz.

O sesi, kısık olarak Coil Whine diyebiliriz ama çok gürültülü olması durumu hakkında birşey diyemem. Sesi nasıl peki?

Konunuz hakkında ise hocam. NVIDIA ekran kartı kullanmıyorum oyüzden sizin bildiğiniz kadarını biliyorum bende. Hatta sizden daha yabancıyım.

oyundayken mesela cs2 de asırı cok ses cıkıyor stres testınde cok ınce cıkıyor
Bende de var ama kulaklıkla kullandığım için duymuyorum. Eski ekran kartımda da bazı driverlerda daha çok duyuluyordu. Bobin her ekran kartında var, az ya da çok ses de hep olacak kafaya takmamak lazım anormal seviyede olmadığı sürece.

70 derece iyi hocam. Bir mahsuru olmaz.

O sesi, kısık olarak Coil Whine diyebiliriz ama çok gürültülü olması durumu hakkında birşey diyemem. Sesi nasıl peki?

Konunuz hakkında ise hocam. NVIDIA ekran kartı kullanmıyorum oyüzden sizin bildiğiniz kadarını biliyorum bende. Hatta sizden daha yabancıyım.
cok tesekkur ederım hocam sabahtan berıdır yardımcı oldunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı