R5 7500F - RTX 4070 sistem 40 bin TL'ye ikinci elde ucuza mı gitmiş olur?

• Konuyu başlatan dendk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 116

dendk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ,hepsinin kutu fatura garantisi var, anlaştık öğleden sonra gelip alacak.

 Sistem bileşenleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray)
Anakart: ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot, DDR5 desteği)
Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE (5X 6mm ısı borulu, kule tipi)
Ram: Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
Ssd: Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.

Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
Kasa: ENERMAX starryfort SF217 ARGB temperli cam.
Psu: ENERMAX maxpro III 600W 80+ sertifikalı. 40 bin TL az mı çok mu sizce? Monitörsüz monitörlü 45'e anlaştık ama adam ister sat ister satma dedi.

Dell G2524h 0.5 ms 280Hz monitör. (monitör fiyata dahil değil)

Bayağı iyi fiyata satıyorsunuz. 45K'ya 5070 sistemler satılıyor öyle söyleyeyim.

Ekipmanlarla dahil satıyorum hocam ekipmanları yazmamışım özür dilerim. Razer Barracuda X 2022 kulaklık KFG, MCHOSE G75 Pro klavye KFG, Razer Cobra Pro mouse KFG hiçbir sıkıntıları yok, hepsi taş gibi sapasağlam.

Normal fiyata gidiyor o halde.

Anladım yani kısacası ne iyi ne kötü, zorlasam belki daha yükseğe bile satma ihtimalim var, adam da biraz garip zaten yok monitörlü alayım yok monitörü istersen sat ekipmanları tekrardan at falan filan sorunu var mı faturası var mı yoksa almam garip bir kişilik, çok kararsızım öneri yapacak olsanız ne önerirdiniz hocam.

Sisteminizin ikinci el fiyatından ederi 30-35 bin TL. Bu sistemi 45 bin TL'ye satarsanız (monitörsüz sadece kasadan bahsediyorum) zaten her türlü iyi fiyata satmış oluyorsunuz. Saydığınız ekipmanlarla birlikte 45'e denk gelmesi ideal fiyat.

Ekipmanlı bir şekil de satıyorum hocam, tek kasayı 40'a satsam bir dakkika bile düşünmem. Yani kısacası 45'e satabilirim o yüzden 40'dan vazgeçmem mi gerek sizce?

Ekipmanlı bir şekil de satıyorum hocam, tek kasayı 40'a satsam bir dakkika bile düşünmem. Yani kısacası 45'e satabilirim o yüzden 40'dan vazgeçmem mi gerek sizce?
Sistemi en yüksek halinden tutup 35 den hesap edersek, ekipmanların hepsini 5 binden vermiş oluyorsunuz. Ekipmanlarınızın sıfır fiyatları (mouse ve kulaklık için) şuan gereksiz uçuk olduğundan net bir ikinci el fiyatı belirleyemiyorum, ama aşşağı yukarı klavyeniz 1.500-2000 tl arası, kulaklık 2000-2500 arası, mouseda aynı şekilde 2000-2500 arası sayılabilir hesabı buna göre kendiniz yapıp değerlendirin. Ek olarak şunuda düşünerek hareket edin, kulaklık ve mousenuzun fiyatlarında çok daha iyi seçenekler olduğundan bilinçli kullanıcıların bu iki ürünü almasıda zor bir ihtimal.

Sistemi en yüksek halinden tutup 35 den hesap edersek, ekipmanların hepsini 5 binden vermiş oluyorsunuz. Ekipmanlarınızın sıfır fiyatları (mouse ve kulaklık için) şuan gereksiz uçuk olduğundan net bir ikinci el fiyatı belirleyemiyorum, ama aşşağı yukarı klavyeniz 1.500-2000 tl arası, kulaklık 2000-2500 arası, mouseda aynı şekilde 2000-2500 arası sayılabilir hesabı buna göre kendiniz yapıp değerlendirin. Ek olarak şunuda düşünerek hareket edin, kulaklık ve mousenuzun fiyatlarında çok daha iyi seçenekler olduğundan bilinçli kullanıcıların bu iki ürünü almasıda zor bir ihtimal.
Vazgeçtiğimi söyledim ufak caz yaptı engeli bastım. Gene de sağ olun hocam, ama dediğiniz gibi muadil ürünler var ama benim ekipmanlarım da kötü değiller ya fiyatına göre ben hepsini toplam 4k'ya almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı