RTX alınabilir bir ekran kartı çoğu oyuncu onu kullanıyor.
Tamam sen onu kullan. Milleti yanlış yönlendirme.
RTX alınabilir bir ekran kartı çoğu oyuncu onu kullanıyor.
Siz işlemci için demişsiniz. Yanlış fikirdesiniz.
AMD'nin yazılımını optimizasyonunu düzeltmesi lazım.
Tamam sen onu kullan. Milleti yanlış yönlendirme.
Hocam işlemci ile optimizasyon yazılımın ne alakası var.
Bu sistemin ekran kartı stoğu yenilenecek mi?Merhaba. Sizce Kasım veya Aralık ayı içinde RTX 4070 ve R5 7500F' li sistem gelir mi yoksa bu alınır mı? Eğer bunu alırsam içindeki PSU' yu elimdeki bir PSU ile değiştireceğim.
AMD R5 7500F - RTX 4070 12G - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 12G - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam gerçekten dalga geçiyorsunuz 14900k ile 7950x3d yi karşılaştır bakalım kim daha çok isiniyor ayrıca yazılım ne alaka????Hala yazılım ve ısınma sorunu var.
Dostum ben işlemci için dedim zaten
Isınıyor hocam veya birçok sorun çıkıyor.
Ekran kartı için deseniz haklısınız derim ve boynumu eğerim. İşlemci için yanlış düşünüyorsunuz.
Zaten arkadaşlar gereken emojiyi verdiler.
Millet hala daha marka karşılaştırıyor. Model yerine marka saçmalık.Ekran kartı için deseniz haklısınız derim ve boynumu eğerim. İşlemci için yanlış düşünüyorsunuz.
Zaten arkadaşlar gereken emojiyi verdiler.
Isınıyor hocam veya birçok sorun çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.