R5 7500F RTX 4070 sistemde sinyal yok hatası

rawnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba daha önce de aynı sorundan konu açıp anakart değiştirmiştim yine aynı sorun ancak DRAM ışığı yanıyor. Debug butonu gibi bir buton var ona tıkladığımda ise CPU Debug ışığı yanıyor.

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 7500F.
Gigabyte RTX 4070 Super.
Gigabyte B650M Aorus Elite AX.
G.Skill flare X5.

@Marix Hocam tekrar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Belki de hocam bilemiyorum tek bildiğim aşırı derece heves kırıklığı yaşadığım her şeyi geri iade edesim geldi neredeyse ;(

Ne tür bir yere götürmek daha mantıklıdır tanıdık bilgisayarcı yok uzun zamandır güvenmediğim için bilgisayarcılara sorunlarımı kendim çözüyordum. Ümraniye civarında bir tane var yorumları iyi görünüyor gerçekse.

Normal, zor bir durum bende AM5 sistem topladım arladaşıma, hatta bir önceki anakartınızla aynıydı direkt görüntü geldi, sizinki büyük şanssızlık.
Sormayın hocam ilk toplama bilgisayarım sonuç bu. Keşke hazır alsaydım diyorum.

Başında olduğunuz sürece sıkıntı olmaz, bırakın gidin dyene bırakmayın.

Onlarda da sorun çıkabiliyor.
Bilemedim hocam arkadaşlarımın kasalarını hep ben toplarım, temizlerim, hiç birinde en ufak bi şekilde sorun çıkmadı bana patladı bu sefer.

Neyse hocam gideceğim soracağım baktıracağım sanırım başka çare yok, bir adet internet cafe işleten abimiz var tanıdık aynı zamanda tamir yapan başında dur demez hiç hep bırak git der ama hiç sorun olmadı arkadaşımın bilgisayarında.

Hocam çok teşekkür ederim tekrar 2 konuda da saat fark etmeden yardımcı oldunuz. İstanbul civarındaysanız bir çay kahve ısmarlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…