R5-7500F RTX 4070 sistemin değeri nedir?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Sistemimi satıp motor alacağım ama ilana kaç para yazsam emin olamadım bu sistem sizce kaç para eder?

1751642561803.png

Fatura tarihi 10-11-2023 kutuları duruyor ama eksik olabilir tam bilmiyorum bakmam gerekiyor.
Ayrıca Enermax lıqmaxflo SR ARGB 240mm sıvı soğutucu eklemesi yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi satıp motor alacağım ama ilana kaç para yazsam emin olamadım bu sistem sizce kaç para eder?

Eki Görüntüle 2527553

Fatura tarihi 10-11-2023 kutuları duruyor ama eksik olabilir tam bilmiyorum bakmam gerekiyor.
Ayrıca enermax lıqmaxflo sr ARGB 240mm sıvı soğutucu eklemesi yaptım.

Dostum ekleme yaptiysan fiyati vardır sende onu da versen bakacağız böyle olmaz. 46kya var ama sistem Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj

Eki Görüntüle 2527553

Hocam sana önerim görüyorum ki fiyat performans sistem arıyosun bence RX ekran kartı al hem daha ucuz benzer performanslar.

Olayı yanlış anladın sanırım adam sistemi satacak.

Doğrudur dikkat etmedim benim hatam.

Hocam sana önerim görüyorum ki fiyat performans sistem arıyosun bence RX ekran kartı al hem daha ucuz benzer performanslar.

Satıyormuş adam almıyor görmüyorsun bende görmedim:D

Eki Görüntüle 2527553

Hocam ne kadar düşündün sen fiyat olarak.

Tam emin değilim ama 40k civarı bir fiyat var aklımda.

2.ele baktim kart 20k saydim kasayı bulamadim 3300TL saydim genel olarak parçaların bazilarini M.2 SSD vesaire 2.el piyasasina göre seçtim 5.200 dedim islemciye 5700 fiyati 37k oluyor tahminime göre 38 39 olur ilk bastada 38 diye dusunuyordum hesaplada yakın çıktı. 40 koyarsan alan pek olmayabilir gravix a var cunku 46kya çünkü aradaki 1TB SSD 2x16 GB RAM gibi faktörler bu fiyatı kapatıyor.
38k olursa rahat satabilirdin diye umuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı