R5 7500F - RTX 4070 Super sistem iyi mi?

7500f darboğaz falan yapmaz 4080 super'e. Attığım sistem çok daha kaliteli daha neyi beğenmediğinizi bile bilmiyorsunuz.
Ekran kartı iyi olunca sistem iyi olmuyor ki kardeşim benim Adama ömürlük pc atıyorum. Attığın ekran kartı güzel olsa da diğer bileşenler uzun ömürlü değil. 20-30 FPS yüzünden adamı yanlış şey yapma. Sistem kötü attığın. Benim attığım daha optimize ve ömürlü.

Kardeşim komik olma neyini beğenmedin diye soruyorum verdiğin cevap daha uzun ömürlü.
Tekrar soruyorum neyini beğenmedin?

en son 4060 alıcaktım herkes diyor 5k daha koy şunu al al diye diye 65k bütçeye kadar ulastım max bu kadar maalesef

oynayacagım oyunları daha bılmıyorum suan 1050 kullandıgım ıcın hıc bakmadım oyunlara neler gelmış neler eklenmış ama çoğu oyunu açsa sorun yok

Arkadaşım. Sana 25-30 K'lık bir 4060ti sistem yeter diye düşünüyorum. Bütçeni bu kadar aşmak zorunda değilsin.

Arkadaşım. Sana 25-30 K'lık bir 4060ti sistem yeter diye düşünüyorum. Bütçeni bu kadar aşmak zorunda değilsin.
İlk defa katıldım size. Gerek yokmuş konu sahibine. 4060 ti hazır sistem bakılabilir.

Oyun açacak pc arıyorsak 4060-4060 ti rahatlıkla yeter. Zaten her oyunu 60 fps üstü oynatır bu kartlar gerek yok.

almışken iyisini almak lazım
ben bi arkadaşımla hallettim ikinizin verdiği sistemde gayet güzel uzun ömürlü sistemlermiş öyle dedi
tartışmanıza gerek yoktu yani. teşekkür ederim güzel önerileriniz için

İlk defa katıldım size. Gerek yokmuş konu sahibine. 4060 ti hazır sistem bakılabilir.

Oyun açacak pc arıyorsak 4060-4060 ti rahatlıkla yeter. Zaten her oyunu 60 fps üstü oynatır bu kartlar gerek yok.
teşekkür ederim sorun yok bi 4070tisuper + 7500f alıp çekilirim muhtemelen

Anakartın ve kasanın özelliklerini falan bilmediği için beğenmedi arkadaş o yüzden. Şaşırmıyorum çünkü TR de ASUS ve MSI harici marka görünce çöp takısı koyuluyor.

Siz bilirsiniz teklif var ısrar yok.

Benim attığım sistemi alın keyfinize bakın hocam

Nasıl? 4080 Super'li sistemdeki RAM'lar kaliteli, soğutucu 4070 Ti Super'li sistem ile aynı, işlemciside kısaca aynı, sadece bir PSU değişebilir, onun dışında cidden aynı fiyata geliyorsa 4070 Ti Super'li sistemi 4080 Super'li sisteme kıyasla tercih etmek saçma olur, kartların arasında 10.000TL'ye yakın fiyat farkı var, ve 7500F 4080 Super'e darboğaz yapmaz (1080P'de kullanılmıyorsa tabii, 4080 Super ile de 1080p kullanmak zaten ayrı bir şey olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…