Çözüldü R5 7500F - RTX 4070 Super sistemde mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

greenbranch

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1of5ItpJvi0ZVg-wqKwHy2iM06VGpvbr3/view?usp=sharing
RAM
Crucial Pro 16 GB 5600 MHz CL46
SSD veya HDD modeli
KIOXIA Excerıa Plus SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER
Anakart
asus a620m-k
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba,

Yaklaşık 20 gün önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım. Sisteme Windows 10 yükledim. Başlarda sadece, hotspot Shield gibi VPN programlarını yükleyip kullanınca belli bir süre sonra sistem kendi kendine hata verip reset atıyordu. VPN programlarını sildim. Tarayıca eki olanlar duruyor. Bugün VPN kullanmıyorken de bilgisayar 2 kere reset attı.

Dosya Ekleri

• anakart.jpg
    anakart.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 32
  • ekran kartı.jpg
    ekran kartı.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 29
  • işlemci.jpg
    işlemci.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
tekrar merhaba ,

Dediklerinizi yaptım , bios güncelledim resmi aşağıda , sanırım oldu. Yalnız restore default deyince ssd leri görmedi , launch csm disable olmuştu onu sadece enable yaptım , altındaki ayarları değiştirmedim.

AVG ve Zone alarm vardı , her ikisini de kaldırdım , sadece Windows un kendi güvenlik duvarı ve virüs yazılımı açık.

diğer yükle dediğiniz 2 driverı da yükledim ama içlerinde birden fazla setup dosyası vardı. Doğru yapıp yapmadığımı nasıl anlayabilirim ?

bios güncelleme.jpg

Şu anda sorun çözülmüş gözüküyor. Hiç mavi ekran almadım , 25 dakika vpn kullandım , youtube da video falan seyrettim sorunsuz çalıştı.

Yalnız şu anda virüs programları windosun kendi programları , böyle mi bırakayım ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı