R5 7500F - RTX 4070 Ti SUPER sistem 49.999 TL'ye alınır mı?

Sistemden harici olarak bunu da almanız gerek.

Onun yerine bu soğutucu nasıl olur acaba sistemde ekleyince 1800'e denk geliyor.

Monitöre göre 7500F + 4090 bile yapabilirsiniz. Gayet F/P ve AM5 olarak önü açık bir ürün olduğu için çoğu sistemde var.
O zaman işlemci değişimi daha da anlamsız kalıyor. Hocam stok bitmeden kasayı Vento yapıp yapıştırın sistemi.
Arkadaşlar ben 1080p oynayacağım da bu sistem sıkıntı çıkarır mı darboğaz yapar mı?

Bir de işlemci olarak 9600X özelleştirmesinin faydası olur mu iş için de kullanacağım sistemi veya 5k+lık işlemci hangisi.

@LorrieNN @ibrahimY

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 1080p oynayacağım da bu sistem sıkıntı çıkarır mı darboğaz yapar mı?

Bir de işlemci olarak 9600X özelleştirmesinin faydası olur mu iş için de kullanacağım sistemi veya 5k+lık işlemci hangisi.

@LorrieNN @ibrahimY
Bu sistemi alıp 1080p oynamak ekran kartına ziyan. Zarar vermez ama 4K bile oynayabileceğiniz bir sistem bu. 1080p oynamak zorundaysanız tüm oyunlarda bütün ayarları en ultraya alın. Ayrıca işlemci 7500F kalsın. Kasayı 850W Vento yapın.

Bu sistemi alıp 1080p oynamak ekran kartına ziyan. Zarar vermez ama 4K bile oynayabileceğiniz bir sistem bu. 1080p oynamak zorundaysanız tüm oyunlarda bütün ayarları en ultraya alın. Ayrıca işlemci 7500F kalsın. Kasayı 850W Vento yapın.

Anladım peki şu anki ekranımı ikinci ekran yapıp ana monitör olarak 2K monitör alsam sıkıntı olur mu? 2K ile 1080p monitörü beraber kullanabilir miyim?

Anladım peki şu anki ekranımı ikinci ekran yapıp ana monitör olarak 2K monitör alsam sıkıntı olur mu? 2K ile 1080p monitörü beraber kullanabilir miyim?
Hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle bir sıkıntı hiç duymadım.

Hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle bir sıkıntı hiç duymadım.

Ya karar veremiyorum bir döngüdeyim çıkamıyorum 4070 Ti Super'li sistem alsam 55kya geliyor bayağı ileriye dönük gibi olur diyorum, ama bir yanım da 30 bin TL'lik 7700XT olan sistemi al geç 1080p de rahat oynarsın diyor çok kararsızım 3 4 gündür sitelerde geziyorum ne olur akıl verin ne yapacağım :(

@LorrieNN

Ya karar veremiyorum bir döngüdeyim çıkamıyorum 4070 Ti Super'li sistem alsam 55kya geliyor bayağı ileriye dönük gibi olur diyorum, ama bir yanım da 30 bin TL'lik 7700XT olan sistemi al geç 1080p de rahat oynarsın diyor çok kararsızım 3 4 gündür sitelerde geziyorum ne olur akıl verin ne yapacağım :(

@LorrieNN
Bütçenizi bilmiyorum. Monitör dahil bütçeniz nedir?

Bütçenizi bilmiyorum. Monitör dahil bütçeniz nedir?

Şu an monitörüm var monitöre ihtiyacım yok hocam bütçe konusunda aslında 55k bile harcayabilirim ama 1080p monitör kullanacaksam 55 binlik sistem almama gerek var mı sizce? Direkt 7800XTLI veya 7700XT'lik sistem alsam da yetmez mi uzun seneler boyunca. Benim 4070TIS e bakma sebebim geleceğe yönelik olsundu mesela 5 sene sonra 7700XT yetersiz bir ekran kartı olur mu gibisinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı