R5 7500F - RTX 4070 Ti Super sistem darboğaz yapar mı?

50000 serisini bekleyin. 5070 ortalama markalar Galax vs. 28-30 bin arasında çıkarır 5070 Ti içinde benzer zamlar olur. Bazıları göz korkutuyor. Ancak yüksek markalarda fiyattan korkabilirsiniz o ayrı ama ona da gerek yok.

Şubatta çıkacak zaten 5070 ve 5070 Ti çok az zaman kaldı.

DLSS 4 ve diğer özellikleri kaçırmak istemezdim açıkçası.

Yaşadığımız yerden dolayı o fiyatlardan çıkması biraz zor geliyor açıkçası bana.

50000 serisini bekleyin. 5070 ortalama markalar Galax vs. 28-30 bin arasında çıkarır 5070 Ti içinde benzer zamlar olur. Bazıları göz korkutuyor. Ancak yüksek markalarda fiyattan korkabilirsiniz o ayrı ama ona da gerek yok.

Şubatta çıkacak zaten 5070 ve 5070 Ti çok az zaman kaldı.
Hem fikirdeyim zaten şuan durgun bir iktisadi politika izliyor türkiye o yüzden fazla bir atış olmaz 20-40 arası kaliteli bulunabilir hem bu vesileyle parasını biriktirip işlemciyi de update edebilir. sonuçta şuan elinde 35K varsa şubatta en az 45-57 K cepte olacağı için bencede acele etmesine gerek yok

Hemfikirdeyim zaten şu an durgun bir iktisadi politika izliyor Türkiye o yüzden fazla bir atış olmaz 20-40 arası kaliteli bulunabilir hem bu vesileyle parasını biriktirip işlemciyi de Update edebilir. Sonuçta şu an elinde 35k varsa şubatta en az 45-57 k cepte olacağı için bence de acele etmesine gerek yok.

Hocam ben tüm ürünleri sipariş verdim ama şu an sadece ekran kartı anakart ve monitör kaldı geriye. Şu an 4070 Ti Super'i aldım aldım bir daha alabileceğimi düşünmüyorum.

Ben ilk çıkış yaptığında normale göre daha pahalı olacağını düşünüyorum.

Hayır ilk çıktığında normal fiyata çıkar birkaç gün sonra fiyat coşar sonra birkaç ay sonra yine ilk güne döner.

Hocam ben tüm ürünleri sipariş verdim ama şu an sadece ekran kartı anakart ve monitör kaldı geriye. Şu an 4070 Ti Super'i aldım aldım bir daha alabileceğimi düşünmüyorum.

Ben olsam 5070'i beklerdim çıkacağı güne pusu kurup almanız çok mantıklı olur.

Doğru düzgün test olmasa da 5070'in zaten DLSS 4 ile 4090 FPS'lerini (düzgün DLSS yedirilmiş oyunlarda) alacağını biliyoruz neredeyse. Böyle bir ekran kartını kaçırıp kaçırmamak size kalmış :D

Hayır ilk çıktığında normal fiyata çıkar birkaç gün sonra fiyat coşar sonra birkaç ay sonra yine ilk güne döner.

Ben olsam 5070'i beklerdim çıkacağı güne pusu kurup almanız çok mantıklı olur.

Doğru düzgün test olmasa da 5070'in zaten DLSS 4 ile 4090 FPS'lerini (düzgün DLSS yedirilmiş oyunlarda) alacağını biliyoruz neredeyse. Böyle bir ekran kartını kaçırıp kaçırmamak size kalmış :D

4070 Ti Super'inde işimi göreceğimi düşünüyorum ekstra 4 GB VRAM'de cabası.

Paranı banka kartına entegre olmayan bir vadesiz hesapta sakla böylelikle harcayamazsın.
sana tavsiyem

Asus Prime X670-P anakart alman ben anakart alırken hata yaptım ve düşük bir model aldım.

monitör olarak bir şey diyemem. kişiden kişiye değişir.

Rami umarım 32 veya üstü kapasite ve expo 5200 mhz almışsındır çünkü 5200 MHz üstü ramleri işlemcin desteklemiyor.

ayriyeten ekran kartı olarak ben yerinde olsam 5000 serisini beklerdim fakat parayı tutamayacağını düşünüyorsan al gitsin

VRAM'e bu kadar takılma VRAMın yetmediği durumda sistem RAM'inden kullanacaktır hem oyunların mesht ve poligon sayıları için oyundaki renderlarda 12 GB yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı