R5 7500F RTX 5050 sistem alınır mı?

İşlemci soğutucu ve kasa yeterli mi sizce.
Yani işlemci soğutucu yeter diye düşünüyorum. İsterseniz 1000 TL daha ekleyerek Cooler Master Hyper alabilirsiniz. Eğer bütçenize uygunsa tabi. Değilse de böyle kalmasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kasayı da sadece 123 TL daha vererek Frisby FC-9480G 600W geçin derim bence.

Ve SSD'yi de kesinikle değiştirin. Adata Legend 900 PRO alabilirsiniz sadece 430 TL daha fazla vererek.

Son düzenleme:
Yani işlemci soğutucu yeter diye düşünüyorum. İsterseniz 1000 TL daha ekleyerek Cooler Master Hyper alabilirsiniz. Eğer bütçenize uygunsa tabii. Değilse de böyle kalmasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kasayı da sadece 123 TL daha vererek Frisby FC-9480G 600W geçin derim bence.

Ve SSD'yi de kesinikle değiştirin. Adata Legend 900 Pro alabilirsiniz sadece 430 TL daha fazla vererek.

Taksit seçeneği olmaması çok kötü vatanın o artısı vardı Vatan'dan bana bir sistem bulma şansınız var mıdır acaba zahmet olmazsa size?

Taksit seçeneği olmaması çok kötü vatanın o artısı vardı Vatan'dan bana bir sistem bulma şansınız var mıdır acaba zahmet olmazsa size?
Hocam yanlış anlamayın yardımcı olmayı isterim. Ama benim bilgim ortalama, yani bir hazır sistemde bazı şeyler önerebilirim ama bu bütçe civarında nasıl bir sistem dizilir veya bulunur pek bilmiyorum. Sizi de yanıltmak istemiyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı