R5 7500F - RTX 5060 sistem uyumlu mu?

servnnz

Decapat
Daha fazla  
Toplam 60k sistem.
Not: Ben normalde bu fiyata daha iyi islemci ve ekran kartı alıp RAM, SSD, anakart gibi şeylerin markalarını biostor, Goodram gibi şeyler yapmak yerıne her seyde kaliteli marka secip daha uzun omurlu bır şey istedim. Sadece uyumlu mu diye sormak istedim. Monitör olarak da ASUS ROG 180Hz 2K IPS monitorunu aldım kasayı ise yazın alacağım. Cok pahalı toplamıssın deyip bu fiyata biostor, Goodram gibi şeyler önermezseniz sevinirim. Sadce uyumlu mu diye sormak ıstedım anlayışınız içini teşekkürler.

Son düzenleme:
Anakartı göremedim. Ama evet bende hazır sistemlere karşıyım. Evet uygun fiyatlı oluyor ekran kartı güzel oluyor ama anakartları, ssdleri , ram bellekleri aşırı giriş seviye yapıyorlar.

Tek tek toplamak yerine kaliteli bir hazır sistem al ya da özelleştirip istediğin ürünleri seç. Seçtiğin kasa, psu ve cpu soğutucu hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca 5060 alıyorsan öyle uçup kaçma ya da 3-5 daha koy o güvendiğin markalardan 5070 al.

+ Seçtiğin işlemcide iyi değil 7600 al.

Anakartı göremedim. Ama evet bende hazır sistemlere karşıyım. Evet uygun fiyatlı oluyor ekran kartı güzel oluyor ama anakartları, ssdleri , ram bellekleri aşırı giriş seviye yapıyorlar.
yanlislikla diğer fotogrwfi koyacağım 2 tane aynı koymuşum anakart b650m-e 6800mhz

aslnda 7600 la çok bi fark yok ama ona yönelebilirim, kasalari cok bilmiyorum ama gozume güzel geldi ve 5070 yerine 5060 ti 16 gb iyi gibi aslında ama yazın alicam zaten insalllah yazin düşünürüm

Anakart olarak MSI B650M Gaming Plus Wifi modelini tercih edebilirsiniz. İşlemci olarak da bence de en az bir 7600 seçmelisiniz. Olur ya Allah korusun ekran kartınız bozulur veya satıp yenisini almak istersiniz o süreç boyunca dahili gpu kullanabilirsiniz. O yüzden F serisi degilse düz model baksanız size + bir avantaj olur.

Bir de hangi siteyi baktınız bilmiyorum ama 7500F burada biraz pahalı. Neredeyse 7600 fiyatında. Size tavisyem Akakçe gibi sitelerden ucuz fiyatlarını bulup satıcısına göre almanız.

5070 yerine 5060ti nasıl iyi gibi ne demek istiyorsun? Orta segment kartlarda öyle gaming x, tuf, rog gibi modeller almak gereksiz masraf. Çok yakın fiyata 5070 varken.

5070 yerine 5060ti nasıl iyi gibi ne demek istiyorsun? Orta segment kartlarda öyle gaming x, tuf, rog gibi modeller almak gereksiz masraf. Çok yakın fiyata 5070 varken.
hangi marka alabılırım kı 5070 te

wifiler cok pahalı oluyo ama 7600 alıcam sanırım

7k civarına çıkabilir iseniz Gigabyte B650 Eagle AX var. Gen5 SSD destekli oldukça güzel bir anakart. Lakin ATX formatında. Yani kasanızı da değiştirmeniz gerekebilir.
ya o kadar bütcem yok ben en iyisi 50-55 k arasında bi sistem bakıcam ama yardımınıza ihtiyacım var cogu seyi bilmiorum @mars0009 sende yardım edebilir misin 50 bandında 60 a cıktım ama bende cok marka takıntısı yapmısım dediginize göre sanırım

Evet yani o kadarına gerek yok, zaten bahsettiğin markalarda köklü marka çoğu. Diğerleriyle arasında ahım şahım bir fark yok. Yerinde olsam anakart ve kasayı dikkatli seçerdim. High-End sistem toplamak istiyorsan bence böyle sitelerden değil kendin araştırıp toplamalısın. Bazı ürünler çok yüksek fiyatlara çıkıyor daha f/p alternatifleri varken.

Birde sistemi alacağın zaman konuyu açarsan daha güncel bilgi alırsın fiyatları değişiyor biliyorsun ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…