R5 7500F - RTX 5060 sistem uyumlu mu?

İlki daha bile az güven veriyor öbürünün de SK Hynix'a die olduğu kesin mi?

Ne çip kullanıyorlar bilmiyorum fakat en azından böyle saçma sorunları yok. Goodram olanı 2x16 şeklinde kendimde kullanıyorum bir sorununu görmedim. Lexar Thor da iyidir.

Ne çip kullanıyorlar bilmiyorum fakat en azından böyle saçma sorunları yok. Goodram olanı 2x16 şeklinde kendimde kullanıyorum bir sorununu görmedim. Lexar Thor da iyidir.
İşte ne tipi kullandığı önemli ondan sıkıntı çekiyorum, 6000mhz cl30 genelde o tipte oluyor ama kesinlik yok tabi, hala bakıyorum kesin karar veremedim.

Lexar Thor samsung modülünü kullanıyormuş kesinlikle alınmaması gereken tiplerden, dediğim gibi öbürü de markadan biraz kaybediyor.

Son düzenleme:
Tek tek toplamak yerine kaliteli bir hazır sistem al ya da özelleştirip istediğin ürünleri seç. Seçtiğin kasa, PSU ve CPU soğutucu hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca 5060 alıyorsan öyle uçup kaçma ya da 3-5 daha koy o güvendiğin markalardan 5070 al.

+ Seçtiğin işlemcide iyi değil 7600 al.

Hocam 7500F in neresi iyi değil tam olarak arada sadece %1 kadar bir performans farkı var ayrıca 7600 7500F e göre 5-7 derece daha sıcak çalışan bir işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı