R5 7500F RTX 5060 sistem Valorant oynarken takılma yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11
B

Gerçekten mi ben USB sanıyordum adaptörü bak o zaman şöyle olabilir. Adaptör PCI-e ban genişliğini kullanmıyor direk chipset e bağlı diye biliyorum bu durumda bu sorunu nasıl yaşatıyor. DPC gecikmelerinin yüksek çıkması gerek aslında ama değil çözemedim vallahi beynim durdu sebep bulamıyorum.

Bunu bilmiyorum ama kart PCI-e yuvasına takılı olmasına rağmen bir de bir kabloyu anakart üzerinde USB pinlerine takmam gerekiyor çalışması için.

Hepsi ile test ettim sadece Ethernet bağlıyken sorun yaşamıyorum. Wi-Fi kart aldım gittim iyisi diye yine ping spike yaşıyorum oyunum donuyor :) sanırım bu konuda yapacak bir şey yok.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    69,2 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 1
  • WW.png
    WW.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Adaptörün bir sürücüsü vesaire yok değil mi hocam onunla alakalı olamaz. 1dk üzerinden 0.49sn çok iyi hissedilemez düzeyde. Adaptörün fiyatını bilmiyorum lakin isterseniz anakartınızı satıp Wi-Fi'lı bir modele geçmeyi düşünebilirsiniz eğer bütçe varsa. Ama bence adaptörde bir sorun ya da bozukluk var çok mantıksız çünkü.%0.1 Low FPS 7.8'e düşecek kadar nasıl bir sıkıntı yaşıyor olabilir.2. ekran sanırım işi biraz daha fazla bozuyor bende de aynı bu şekilde oluyordu. Monitörü HDMI ile bağlasanız o sorun ortadan kalkar yüksek ihtimal bağlantı tipleri farklı olduğunda sapıtıyor. İşlemcide iGPU olsa 2. ekranı anakarta takıp o sorunu tamamen çözerdik :(.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı