R5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB sistem nasıldır?

Bu sistem daha uygun ancak sanırım kasa çalışırken ses sorunu var yorumlara birisi öyle yazmış. Ancak eğer bu sistemde herhangi bir güncelleme yapılacaksa direkt olarak güncelleyip bunu alabilirim gibime geldi şu anda. Paylaştığın için teşekkürler.
Bu sistem benim de kafama yatıyor ama bu psu işi bana kafayı yedirecek ya hazır sistemlerde, psular yazmıyor bile yoksa sistem harbiden iyi duruyor ram ssd seçenekleri olsun baya iyi

Bu sisteme bakabilirsin fiyatı oldukça iyi istersen özelleştirme yapabilirsin sana kalmış.
hocam rami 32 ssdiyi de 1 tb yapınca aşşağı yukarı aynı fiyata geliyorlar aşşağı yukarı 1 bin lira daha ucuz oluyor. Galiba bu sistemin daha ucuza gelme sebebi ekran kartı markası. İşlemci soğutucu da fiyatın içine dahil değil özelleştirince iyice aynı kulvarda kalıyorlar. İşlemcisi bir üst model ama o da iyiymiş düşününce.

Evet bazı bileşenleri düzenleyince hemen hemen aynı fiyata geliyor iyice kafa karıştırdı :D ne yapsam bilemedim.

Hocam RAM'i 32 ssdiyi de 1 TB yapınca aşağı yukarı aynı fiyata geliyorlar aşağı yukarı 1 bin lira daha ucuz oluyor. Galiba bu sistemin daha ucuza gelme sebebi ekran kartı markası. İşlemci soğutucu da fiyatın içine dahil değil özelleştirince iyice aynı kulvarda kalıyorlar. İşlemcisi bir üst model ama o da iyiymiş düşününce.

Aynı fiyata gelmiyorlar.
Teblionda ki sisteme B650M-P RAM'i de 2x16 yapınca fiyat 45k oluyor. Anakartı B650M-P seçmemin nedeni B650M-B ve B840 anakartlarının çöp olmasından dolayı.
Benim attığım sistemde RAM'i 2x16 işlemciyi 7500F SSD'yi 1TB yapınca toplamda 40.9k oluyor soğutucuyu da Akakçe üzerinden DARKX123 alınca 41.4K gibi bir fiyat oluyor.

Evet bazı bileşenleri düzenleyince hemen hemen aynı fiyata geliyor iyice kafa karıştırdı :D ne yapsam bilemedim.
Hyperion evo'da siyah ekran kartı seçeneği kalkmış D: beyaz pembeli bi versiyonu var. Aslında kötü değil de acaba 2. elde kartı satarken sıkıntı çıkarır mı diye düşündürmüyor değil.

Hyperion evo'da siyah ekran kartı seçeneği kalkmış D: beyaz pembeli bi versiyonu var. Aslında kötü değil de acaba 2. elde kartı satarken sıkıntı çıkarır mı diye düşündürmüyor değil.
Yani benim 2. el satışla şu anda bir işim yok açıkçası ben alıp uzun yıllar kullanmak yani şöyle 5-6 yıl kadar götürse sonrasında upgrade etsem yeterli ancak atılan sistemler olunca kafam karıştı :D

Aynı fiyata gelmiyorlar.
Teblionda ki sisteme B650M-P RAM'i de 2x16 yapınca fiyat 45k oluyor. Anakartı B650M-P seçmemin nedeni B650M-B ve B840 anakartlarının çöp olmasından dolayı.
Benim attığım sistemde RAM'i 2x16 işlemciyi 7500F SSD'yi 1TB yapınca toplamda 40.9k oluyor soğutucuyu da Akakçe üzerinden DARKX123 alınca 41.4K gibi bir fiyat oluyor.

Hocam sistemi İncehesap'tan atmıştım kafa karışıklığı oldu herhalde. Sizin attığınız sistemde B650M-P seçeneğini göremiyorum ayrıca hangi RAM'i ve 1TB SSD'yi almalıyız bu sistemde. Son olarak PSU'nun kalitesi iyi mi?

Hocam sistemi İncehesap'tan atmıştım kafa karışıklığı oldu herhalde. Sizin attığınız sistemde B650M-P seçeneğini göremiyorum ayrıca hangi RAM'i ve 1TB SSD'yi almalıyız bu sistemde. Son olarak PSU'nun kalitesi iyi mi?

Konu sahibinin attığı sistemden bahsediyorum o sisteme B650M-P ve 2x16 RAM yapınca 45k oluyor.
Senin attığın sisteme gelirsek soğutucu ve PSU çöp onları değişince 42.8k oluyor.
Attığım sisteme gelirsek 2x16 RAM işlemciyi 7500F SSD'yi 1TB yapınca toplam fiyatı 40.5k oluyor soğutucuyu da Akakçe'den alınca 41k oluyor.

Konu sahibinin attığı sistemden bahsediyorum o sisteme B650M-P ve 2x16 RAM yapınca 45k oluyor.
Senin attığın sisteme gelirsek soğutucu ve PSU çöp onları değişince 42.8k oluyor.
Attığım sisteme gelirsek 2x16 RAM işlemciyi 7500F SSD'yi 1TB yapınca toplam fiyatı 40.5k oluyor soğutucuyu da Akakçe'den alınca 41k oluyor.

Hocam sormak istediğim şey şuydu, attığınız sistemdeki 1TB SSD ve RAM'i hangi marka seçelim? Ayrıca benim attığım sistemde soğutucu ve PSU'yu hangi seçenekle değiştirelim? Son olarak attığınız sistemdeki kasa iyi mi (PSU dahil soruyorum) değilse ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı