R5 7500F - RTX 5060 Ti hazır sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan MrRwty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 192
Benim bahsettiğim indirim her hafta oluyor aynı gün aynı saat ve aynı zamanda kasım indirimleri de yakın bence daha güzel sistemler daha ucuza çıkar.

9000 serisinde Wattman sorunu ile karşılaşmak çok zor. Wattman hatası zaten 3. parti üreticilerinin sorunuydu AMD'lik bir şey yoktu 3. parti üreticileri voltajı yüksek tutup frekansa abanınca sorun çıkıyordu. 9000 serisinde ise voltaj - frekans dengesi çok yüksek olduğu için bu sorunu yaşayana denk gelmedim.

3 aydır 9070 XT Nitro+ kullanıyorum kendime göre ayarlamalar vs. yaptım ona rağmen sorun yaşamadım. Stok haliyle zaten yaşamak imkansız dediğim gibi.

Ki şunu da ekleyeyim öncesinde AMD'ye karşı çok önyargım vardı kullanmıştım ama sorun yaşamıştım sonra 9070 XT'ye iyi ki şans vermişim dedirtti. Normal bir kullanımda şu anda AMD daha avantajlı konumda. Nvidia kullanıp 580 serisi sürücüyle her türlü şikayete denk geliyorum.

@Shuichi Tatsuo 3070 sahibi kendisi anlık yorum yapabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
@Shuichi Tatsuo 3070 sahibi kendisi anlık yorum yapabilir diye düşünüyorum.

Neymiş efenim NVIDIA sorunsuzmuş, problemsizmiş tabii efendim. Ne 580 sürücüsü 566 sürücüsüyle çekmediğim dert kalmadı. Bir güncelleme getirdiler kartın ayarlarıyla oynadılar resmen, eski sürücüye de geçsem aynı yeniye de.

Dümdüz Windows gezgininde günde en az 3/4 kere 5-6 saniye kadar ekranda hiçbir şey yapamıyorum. Supraland gibi komik bir oyunda 240W çekebilen kart AAA oyunlarda 180W çekip iki gıdım oyun zevkimizi mi mahvetmiyor.

Zaten adamakıllı dlss/rt/fg kullanılan oyun yok, olan da bir elin parmağını geçmiyor. Boşuna NVIDIA'ya para verip kazıklanmaya lüzum yok. 9060XT 16 GB'lik bir hazır sistem bul al bak keyfine.

Kuzen bu hafta aşağıdaki sistemi 35.500'e aldı yağ gibi akıyor elemanın sistem. Bir de Pro driver kurdurdum kafası da rahat çatır çatır oynuyor oyununu.

1760124738210.jpeg
1760124721018.jpeg

Neymiş efenim NVIDIA sorunsuzmuş, problemsizmiş tabii efendim. Ne 580 sürücüsü 566 sürücüsüyle çekmediğim dert kalmadı. Bir güncelleme getirdiler kartın ayarlarıyla oynadılar resmen, eski sürücüye de geçsem aynı yeniye de.

Dümdüz Windows gezgininde günde en az 3/4 kere 5-6 saniye kadar ekranda hiçbir şey yapamıyorum. Supraland gibi komik bir oyunda 240W çekebilen kart AAA oyunlarda 180W çekip iki gıdım oyun zevkimizi mi mahvetmiyor.

Zaten adamakıllı dlss/rt/fg kullanılan oyun yok, olan da bir elin parmağını geçmiyor. Boşuna NVIDIA'ya para verip kazıklanmaya lüzum yok. 9060XT 16 GB'lik bir hazır sistem bul al bak keyfine.

Kuzen bu hafta aşağıdaki sistemi 35.500'e aldı yağ gibi akıyor elemanın sistem. Bir de Pro driver kurdurdum kafası da rahat çatır çatır oynuyor oyununu.

Eki Görüntüle 2586015Eki Görüntüle 2586014

RAM ve SSD de isteğe bağlı ufak değişiklikler yapılıp alınabilir. 35.500 de çok iyi sistem.

RAM ve SSD de isteğe bağlı ufak değişiklikler yapılıp alınabilir. 35.500 de çok iyi sistem.
Yani parası olsaydı daha iyi bir şekilde olurdu ama 35'i çok geçmesin dediydi. Keza 32 ram ve 1tb ssd daha makul olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı