R5 7500F RTX 5060 Ti sisteme Enermax Maxpro III 700W PSU alınır mı?

niyxlia

Hectopat
Daha fazla  
Bastan kasa diziyorum. Şu an sadece anakartim var, ekran karti olarak ASUS 5060 Ti 16 GB ve islemci olarak 5 7500F dusunuyorum. Ekran karti ya 5060 Ti'ya da daha dusuk olabilir ama asla ustune cikmayacagim. İslemci 7 7xxx serisinden de olabilir. Dandik PSU'lardan korkuyorum. Arastirmalarim sonucu bu PSU'yu sectim sizce bir sorunu var mi alınır mı?

Bastan kasa diziyorum. Şu an sadece anakartim var, ekran karti olarak ASUS 5060 Ti 16 GB ve islemci olarak 5 7500F dusunuyorum. Ekran karti ya 5060 Ti'ya da daha dusuk olabilir ama asla ustune cikmayacagim. İslemci 7 7xxx serisinden de olabilir. Dandik PSU'lardan korkuyorum. Arastirmalarim sonucu bu PSU'yu sectim sizce bir sorunu var mi alınır mı?

Hocam araştırmalar sonucunda nasıl CX650'den bu PSU'ya düştün? 😞

Giriş segementin bir altı. Yani iyi sayılmaz.

Bunu al:

Sıfır istersen Roxy'nin attığına bak.

Son düzenleme:

Giriş seviye bir PSU. Bomba denemez sıkıntılı denemez ama o parçaları bu PSU'ya emanet de etmezdim.

5070 zorla indirim bekleyip yakın fiyatlar indirim bulursan 1 2K fark kalır sadece.

Hocam.

Hocam araştırmalar sonucunda nasıl CX650'den bu PSU'ya düştün? 😞

Giriş segementin bir altı. Yani iyi sayılmaz.

bunu al:

Sıfır istersen Roxy'nin attığına bak.

Hocam 650 az diye 700 bakmistim siz 550 atmissiniz sorun cikmaz mi?

5070 zorla indirim bekleyip yakın fiyatlar indirim bulursan 1 2K fark kalır sadece.
Indirimin olup olmadigini nasil anlarim bildirim tarzi?

Az kalmaz mi 550W?

Hocam.

O 700W değilki hocam. 672W. Ayrıca 650W 5060 Ti için hayli hayli yeterli. 550W atmamın nedeni enermax ile aynı fiyatta olduğundan dolayı. Alabiliyorsan tabii ki 650W al. Yeterli gelir.

Bu çok daha kaliteli Enermax'dan.

Hocam.

Indirimin olup olmadigini nasıl anlarim bildirim tarzi?

Az kalmaz mi 550W?

@XPlasma takip edin genelde paylaşıyor kendisi indirimleri Allah razı olsun az kalmaz kalitesiyle 700W diyorsun ama 650 670 falan veriyor aslında.

O 700W değilki hocam. 672W. Ayrıca 650W 5060 Ti için hayli hayli yeterli. 550W atmamın nedeni enermax ile aynı fiyatta olduğundan dolayı. Alabiliyorsan tabii ki 650W al. Yeterli gelir.

Bu çok daha kaliteli Enermax'dan.

Hocam onaylayin attigim linktekini hemen alayim sorun var mi soylerseniz sevinirim anakart lazim olursa ASUS TUF Gaming B650-E Wi-Fi (atx)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı