RTX 5070 Ti veya RX 9070XT için PSU önerisi

Ben High Power GD800W kullanıyorum ama benim kullandığımda 12VHPWR girişi yok. Bunun bir modeli var fakat Raijintek markalı bir model vardı. Bu daha mantıklı kalıyor. @yusuf7878 hocam daha iyi öneri verebilir PSU konusunda.
A segment ve CWT alsam çok mu abartı kaçar acaba?
Tesekkurler.

Yok ben sanırım bu attığım listeden CWT veya bir altı A segment alacağım gibi.

A segment ve CWT alsam çok mu abartı kaçar acaba?
Tesekkurler.

Yok ben sanırım bu attığım listeden CWT veya bir altı A segment alacağım gibi.
CWT neden? Üreticinin çok bir önemi yok.

@Sleipnir, CWT en iyisidir, şu marka iyidir diye bir durum yok. Siz neden CWT'ye şartladınız kendinizi?

Bu listeye göre raijintek PSU üreticileri için çok düşük kalite olduğu görünüyor.
Aslında öyle değil. Bu listeye giren her PSU belli bir kalite üstü diyordu ama ben bir kere alıyorum diye şey ettim. Sonuçta 10 yıl kullanmak için seçiyorum.
@yusuf7878 @UmutMelihAkyol

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatıyordu. O yuzden Bu tercihi yapmak istedim.

Aslında öyle değil. Bu listeye giren her PSU belli bir kalite üstü diyordu ama ben bir kere alıyorum diye şey ettim. Sonuçta 10 yıl kullanmak için seçiyorum.
@yusuf7878 @UmutMelihAkyol

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatıyordu. O yuzden Bu tercihi yapmak istedim.

İllaki CWT olmasının bir anlamı yok. O listede de yanlışlar var. Örneğin CWT üretimi C1200 2023 modeli sorunlu. Ama A tier yazılmış. High power komple yanlış.

@UmutMelihAkyol @LeFeyn Hocalarım 9070XT Saphire Nitro aldım. 12VHPWR girişli doğru değil mi? Buna özel ATX3.1 almam gerekecek. Paraya kıyacağım. Sizin bu listeden öneriniz var mı? Kullandığın falan da olur? Sonuçta bir kere alacağım için kafam rahat olsun istiyorum.

@Sleipnir Ben bu hafta sonu Asus ROG Aura 1200W alacağım. Listeye baktığımda Bitfenix BFG 1000W'ı gördüm ve beğendiğim bir akvaryum kasanın içerisinde bu PSU'dan var. Şimdi aklımı karıştırdınız 😂 😂
Bitfenix BFG 1000W Gold hakkında bilginiz var mı? @roxy1881 @yusuf7878

@Sleipnir Ben bu hafta sonu Asus ROG Aura 1200W alacağım. Listeye baktığımda Bitfenix BFG 1000W'ı gördüm ve beğendiğim bir akvaryum kasanın içerisinde bu PSU'dan var. Şimdi aklımı karıştırdınız 😂 😂
Bitfenix BFG 1000W Gold hakkında bilginiz var mı? @roxy1881 @yusuf7878
Pek bilgi yok. C1200 2023 modeliyle aynı platformu kullanıyor. A tier olabilecek bir düzeyde iç bileşenleri. Performansı nasıldır bilinmez.

İllaki CWT olmasının bir anlamı yok. O listede de yanlışlar var. Örneğin CWT üretimi C1200 2023 modeli sorunlu. Ama A tier yazılmış. High power komple yanlış.
Bu konuda sizi çok etiketledim, umarım rahatsız olmuyorsunuzdur. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 9070XT Saphire Nitro aldım 12WHP'li ATX3.1 lazim. Birde ben iyisini istiyorum ondan CWT demiştim. Liste sıralamasında en önde gözüküyor diye. Kafam çok karıştı bu PSU konusunda of 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı