R5 7500F - RTX 5060 Ti sisteme PSU önerisi

Makaleler
19
Yer
Karabük
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000Mhz CL30
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki sisteme uygun güç kaynağına ihtiyacım var. Önerilerinize açığım. Sistemi ileride yükseltmeye açık bırakmak istiyorum. Ona göre öneride bulunursanız sevinirim.

• ASUS PRIME B650M-R AMD B650 AM5 DDR5 7200 HDMI 2x M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX, ASUS 5X PROTECTION III, Anakart
  • AMD Ryzen 5 7500F TRAY 3.70GHz 38MB AM5
  • GIGABYTE GeForce RTX™ 5060 Ti EAGLE OC 16G 2 Fanlı WINDFORCE Soğutmalı Gaming Ekran Kartı – GV-N506TEAGLE OC-16GD
  • Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram
  • MSI MAG FORGE M100R Mini Tower PC Kasası
  • KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma

Bütçem yüksek değil F/P bir ürün tavsiyesi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Fiyatının en iyi ürünü. Yeni üye olmayı unutma belki ekstra indirim verebilir.
Öneriniz için teşekkürler kablolaması hakkında kötü yorumlar gördüm ama ben ilk defa sistemi kendim toplayacağım o yüzden sizce sorun yaşar mıyım bu PSU ile?

Kablolaması hakkında kötü yorumlar gördüm ama ben ilk defa sistemi kendim toplayacağım o yüzden sizce sorun yaşar mıyım bu PSU ile?
550W versiyonunu kullanıyorum, kablolar ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu fiyata hiçbir şekilde eşit bir PSU bulunamaz, alabiliyorsan stok veya indirim bitmeden hemen al.

550W versiyonunu kullanıyorum, kablolar ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu fiyata hiçbir şekilde eşit bir PSU bulunamaz, alabiliyorsan stok veya indirim bitmeden hemen al.
Anladım, kasam ATX olmadığı için kablolamadan korktum biraz açıkçası modüler olmamasından dolayı. Siz sorun yaşamadıysanız ben de yaşamam sanırım. Muhtemelen satın alacağım, teşekkürler

İlk attığım 750W'dan çok daha pahalı, gereksiz.
Doğru ama aradaki farkı kablo kirliliğine ödemek gibi düşündüm. Kasam micro-ATX olduğu için dedim. Ama ben de emin olamadım. Çok kablo kirliliği olur mu sizce modüler almasam yani?

Gerçi bu attığım da modüler değilmiş.

Son düzenleme:
Doğru ama aradaki farkı kablo kirliliğine ödemek gibi düşündüm. Kasam Micro-ATX olduğu için dedim. Ama ben de emin olamadım. Çok kablo kirliliği olur mu sizce modüler almasam yani?

Bende de m-ATX düşük tier ucuz bir kasa var, ama biraz da olsa kablo düzenleme yeri olduğu için düzenli göstermek bayağı kolay. Eğer kasanda dediğim gibi yer varsa modüler'e ihtiyacın olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı