R5 7500F RTX 5060 Ti sistemin CS2'de 380 FPS vermesi normal mi?

• Konuyu başlatan emredeg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 107

emredeg

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yeni bir bilgisayar aldım bugün ve CS2 de 380 FPS veriyor. Bu değerler normal mi? Ve 6000MHz olması gereken RAM 5.2 degerindeydi. 6000'e çektim fakat açılmadı PC bu sefer. Sonra BIOS pili çıkarttım taktım 4.6'dan devam etti. Ne yapmam lazım? Eklemeden devam mi etmeliyim? Windows ayarlarım güncel. Aşağıda PC donanimlarim mevcut.

CS2 ayarlarım;
  • 4:3 1280X960.

Diğer ayarlarım da yüksek değil. İnsanlar gördüğüm kadarıyla 600 FPS alıyor ve yapay zekaya sorduğumda da bu civarda olması gerektiğini söylüyor. Yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-22-23-39-59-292_com.pozitron.hepsiburada~2.jpg
    Screenshot_2025-12-22-23-39-59-292_com.pozitron.hepsiburada~2.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yeni bir bilgisayar aldım bugün ve CS2 de 380 FPS veriyor. Bu değerler normal mi? Ve 6000MHz olması gereken RAM 5.2 degerindeydi. 6000'e çektim fakat açılmadı PC bu sefer. Sonra BIOS pili çıkarttım taktım 4.6'dan devam etti. Ne yapmam lazım? Eklemeden devam mi etmeliyim? Windows ayarlarım güncel. Aşağıda PC donanimlarim mevcut.

CS2 ayarlarım;

Diğer ayarlarım da yüksek değil. İnsanlar gördüğüm kadarıyla 600 FPS alıyor ve yapay zekaya sorduğumda da bu civarda olması gerektiğini söylüyor. Yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Normal.

Merhaba,

CS2 ayarlarım;

Gayet normal.

Merhaba,

CS2 ayarlarım;

Hocam bence bu kadar kasmayın, aldığınız değerler normal ama ekstra 20 fps alcam diye çamur çözünürlükte oynamak saçma, o sistemle bari oyunun tadını güzel grafikle çıkarın.

Hocam bence bu kadar kasmayın, aldığınız değerler normal ama ekstra 20 fps alcam diye çamur çözünürlükte oynamak saçma, o sistemle bari oyunun tadını güzel grafikle çıkarın.
Ben sadece sorun var mi yok mu derdindeyim. Yoksa sistemle ilgili bir sorunum yok. İnsanlar düşük ayarlar yapmadan benimkinden fazla olması anormal gelen

Hocam monitör kaç hz?
144

Ben sadece sorun var mi yok mu derdindeyim. Yoksa sistemle ilgili bir sorunum yok. İnsanlar düşük ayarlar yapmadan benimkinden fazla olması anormal gelen

144
Sorun olduğunu sanmıyorum. 144 hz monitörle 380 hz almayada çalışmayın bence. Şahsen öyle bir sistemim olsa yüksek ayarlarda en iyi çözünürlükte oynardım. Birde renk ayarlarını deneyin derim nvidia control panelden, çok canlı renkle oynuyorsunuz ayar yapınca.

Ben sadece sorun var mi yok mu derdindeyim. Yoksa sistemle ilgili bir sorunum yok. İnsanlar düşük ayarlar yapmadan benimkinden fazla olması anormal gelen.

144.

Sistem ile ilgili bir sorun yok monitörünüz 144Hz ayrıca 300 alsanız bile daha akıcı hissetmezsiniz monitörünüz 144Hz sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı