R5 7500F, RTX 5060'lı hazır sistem alınır mı?

Bütçe
42000 TL
Alınır popüler kültür bağımlıları AMD'yi savunmasın NVIDIA'dan iyisi yok.
Nvidia savunmak tam tersi popüler kültür işi ama o konuya girmeyecem 5060 çöpüne para vermek yerine bütçe artıyorsa AMD bir kart almak daha mantıklı. Fiyatlarını bilmiyorum ama 9060 XT almak varken 5060 almazdım.

NVIDIA savunmak tam tersi popüler kültür işi ama o konuya girmeyeceğim 5060 çöpüne para vermek yerine bütçe artıyorsa AMD bir kart almak daha mantıklı. Fiyatlarını bilmiyorum ama 9060 XT almak varken 5060 almazdım.

AMD'nin RX 9070 XT'sini ve RTX5080 kullanmıs birisi olarak söylüyorum AMD ekran kartı alınmaz benim fikrim bu iyi olduğu alan işlemcidir.

AMD'nin RX 9070 XT'sini ve RTX5080 kullanmıs birisi olarak söylüyorum AMD ekran kartı alınmaz benim fikrim bu iyi olduğu alan işlemcidir.

Katılıyorum. AMD tarafında hala ve hala ekran kartı sorunları var. Saçma sapan oyundan atmalar hata raporları vs vs. fakat kesinlikle şu an da kesinlikle en F/P AMD işlemci ve AMD ekran kartı. 5060 kullanıcısı olarak da en sevdiğim şey şu:
Oyunda Max alabildiğim FPS150 fakat Frame Generation bir açıyorum DLSS desteği sayesinde 300 üzerini rahat görüyorum. İşte en güzel özelliği bence gerçekten bu. NVIDIA gerçekten ekran kartlarında hakkını veriyor ve emeğinin karşılığını şu an en büyük şirket sıralamasında top3 de olarak alıyor.

Katılıyorum. AMD tarafında hala ve hala ekran kartı sorunları var. Saçma sapan oyundan atmalar hata raporları vs vs. fakat kesinlikle şu an da kesinlikle en F/P AMD işlemci ve AMD ekran kartı. 5060 kullanıcısı olarak da en sevdiğim şey şu:
Oyunda Max alabildiğim FPS150 fakat Frame Generation bir açıyorum DLSS desteği sayesinde 300 üzerini rahat görüyorum. İşte en güzel özelliği bence gerçekten bu. NVIDIA gerçekten ekran kartlarında hakkını veriyor ve emeğinin karşılığını şu an en büyük şirket sıralamasında top3 de olarak alıyor.

Özellikle laptoplarda çok fazla farkını gördüm NVIDIA ve AMD'nin laptoplardamı sadece bu sıkıntı hayır kasalardada çok fazla hata veren bir ekran kartıdır AMD

@lakNiks RAM'ı 16GB'ye düşürünce fiyat:

1766320485560.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı