R5 7500F, RTX 5060'lı hazır sistem alınır mı?

Bütçe
42000 TL
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim mesajları okudum ama dönemedim ? yazmadım diye 1 saat ceza almıştım.Vatandan alma sebebim şehrimde olması ve ailemin internete güvenmemesi.Anakart kötü diyenler olmuştu bu sistemde özelleştirme kısmında +111 verip gıgabyte mı yapayım

@lakNiks

@EfeKratoS
@Grim Reaper

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim mesajları okudum ama dönemedim ? yazmadım diye 1 saat ceza almıştım.Vatandan alma sebebim şehrimde olması ve ailemin internete güvenmemesi.Anakart kötü diyenler olmuştu bu sistemde özelleştirme kısmında +111 verip gıgabyte mı yapayım

@lakNiks

@EfeKratoS
@Grim Reaper
O anakarta ekstra 100 TL vermenin hiç bir artısı olmaz. Ben olsam anakarta daha ciddi bir bütçe ayırır B850M-K veya diğer seçeneklerden birini alırdım upgrade yaparken kafam rahat olsun isterim.

O anakarta ekstra 100 TL vermenin hiç bir artısı olmaz. Ben olsam anakarta daha ciddi bir bütçe ayırır B850M-K veya diğer seçeneklerden birini alırdım upgrade yaparken kafam rahat olsun isterim.
bende bütçe ayırmak isterim de olmuyor işte.Bu anakart çok mu kötü yani 4-5 sene bile götürmez mi?

Tam olarak hangi oyunlarda oluyor bu? 1 aydır 9060 XT kullanıyorum daha 1 kere oyundan atma hata raporu sıkıntısı yaşamadım.

6700XT ekran kartıyla sürekli yaşıyordum. Bir de arkadaşım 7700XT kullanıyor bu da aynı sorundan şikayetçi ve geçen forumda da 9060 XT kullanan birisinden okumuştum.

AMD ekran kartını kötülemeye gerek yok. 16 GB VRAM ile şu an en F/P kartı üretmiş adamlar ve özellikle işlemci konusunda şüphesiz Intel'i geçtiler. O yüzden ben de yeniden sistem toplasam orta düzeyde kesinlikle 7500F 9060XT ikilisini tercih ederim. Şu anda i514400F ve RTX 5060 var elimde.

Kanka bana Vatan'dan Max 45k olacak şekilde hazır sistem önerir misin?
Anakartı B850M-K yapınca tam 45 oluyor. Dediğim gibi ne istediğine bağlı daha ileriye dönük olsun diyorsan anakartı giriş seviye alma AM5'in daha çok yolu var istersen ekstra bir M2 alırsın ramleri değiştirirsin daha rahat olur. İleride tüm parçaları değişirim diyorsan da bu sistemdeki 1 2 birşeyi değiştirir satın alırsın. Başka sistem önerecek olan varsa onları dinle tabii ben bu kasaya göre yorum yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı