R5 7500F RTX5060 sistem 35 bin TL'ye alınır mı?

AMD Ryzen 5 7500F,
Gigabyte RTX 5060 Windforce OC 8 GB gv N5060WF2OC 8gd 128bit GDDR7 8 GB ekran kartı,
XPG Lancer Blade 16 GB 6000MHz CL36,
Kioxia Exceria Plus G3 lSD10Z001tg8 PCI Express 4.0 1 TB M.2 SSD,
Colorful Battle AX B650M Plus Wi-Fi V15,
Thermal right Peerless Assassin 120 SE ARGB siyah işlemci soğutucu,
MSI MAG Force 120a airflow B65 ARGB fanlı 650W ATX oyuncu kasası.

35 bine geliyor bu sistem, iyi kötü değerlendirin, fakat iyi veya kötü demek yerine "benzer fiyata daha iyi" olanı önerin. Bir şey kötüyse ne alayım o zaman çelişkisine girmek istemem.
8 GB Ekran kartı alınmaz.

8 GB Ekran kartı alınmaz.
Ben doğru bulmuyorum benim fikrimce alinabilir ama 5060 değil bu daha eski temiz kartlar olabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

D+ seviyesi PSU gayet kullanılabilir.

Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde %10 sepet indirimi var onun ile bu fiyata düşüyor.

Dediğim özelleştirmeler ile parça kalitesi gayet iyi oluyor.
Psu ya lafım yok hocam xigmatek kasaların fanlarında bir sürü şikayet var, işlemci soğutucu da özelleştirsen bile adam akıllı bir hale gelmiyor.
Ben buna katılmıyorum arkadaş ne oyun oynayacak ona bakmak lazım bu kardeşimiz örnek veriyorum Nvidia tercih etmek istese 30 40 bin sadece VRAM yüksek diye bayilacakmi yada 3060 a mahkummu olacak ucuz diye internette milyon test var 8gb kartlarla kendi oc leri ile VRAM aşırtmasi zaten yapıyor cihazlar son teknoloji bu bir seçenek fark yok diyemeyiz illaki etkisi olacaktır bunada itirazım yok 5060 gibi bir Kart önermiyorum 3070ti temiz ikinci el alabilirsin kardeşim oynadığın oyunu 4k da oynamicaksan bu kadar VRAM a gerek duyuldugunu düşünmüyorum.
3070 ti 0 model olmaz mı hocam?
9060XT 16 GB al 5060 çöpü yerine
5060 Ti 16gb alınmaz mı? İş yüküm olacak o yüzden diyorum. İşi karşılayacak mı bu 9060 xt?

Psu ya lafım yok hocam xigmatek kasaların fanlarında bir sürü şikayet var, işlemci soğutucu da özelleştirsen bile adam akıllı bir hale gelmiyor.
3070 ti 0 model olmaz mı hocam?
5060 Ti 16gb alınmaz mı? İş yüküm olacak o yüzden diyorum. İşi karşılayacak mı bu 9060 xt?
Siz bu cihazla neler yapacaksınız hocam

3d modelleme, render, tasarım, yazılım vb. . Projelerde edinilebilecek görevlerin hepsi denebilir.
Amd işlemciler oyun islemcileridir bunu kendi CIO şu söyledi dediğiniz modellemelerde iş görür mü evet ama 7500f buna uygun değil benim fikrim i5 14500 almanız yönünde oyunda oynayabilirsiniz aynı zamanda bu dediğiniz performanslara daha uygun bütçenizi biraz aşarsaniz 14600kf de alınabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı