R5 7500F RX 6750XT kasa için güç kaynağı önerisi

O iş öyle olmuyor işte. İncelemeleri izlersen anlayabilirsin. TR2 s serisi sorunlu.

Hocam sizin dediğiniz aşırı yük binmesi sonucunda oluşan problemler arkadaşın sistemi en fazla %55-%60 güç bindiriyor bu da sıkıntı yaratmaz. Dalgalanma sorunu var evet ama ileri seviye sistemlerin yapacağı yük sonucu oluyor. Arkadaşın sistemi ortalama o yüzden herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

Hocam sizin dediğiniz aşırı yük binmesi sonucunda oluşan problemler arkadaşın sistemi en fazla %55-%60 güç bindiriyor bu da sıkıntı yaratmaz. Dalgalanma sorunu var evet ama ileri seviye sistemlerin yapacağı yük sonucu oluyor. Arkadaşın sistemi ortalama o yüzden herhangi bir sıkıntı yaratmaz.
Aşırı yük bindirme falan olmadı, 4060 Ti ve 7500F ile kullanıyordum ki ben istersem %100'ünü kullanayım yangın çıkarmaması gerekiyor.

Aşırı yük bindirme falan olmadı, 4060 Ti ve 7500F ile kullanıyordum ki ben istersem %100'ünü kullanayım yangın çıkarmaması gerekiyor.

Sizinkinde kesin bir sıkıntı var hocam bunlar giriş seviyesi PSU'lar zaten fazla yüke bindirmemeniz lazım bu fiyata 750 watt özellikle orta seviye pcleri olanlar için çok iyi. Dalgalanma yapmaması için yüke bindirmemek lazım dediğim gibi zaten ben satın alırken de bayağı araştırmıştım fazla yüke bindirmeyeceksin PSU'yu o zaman sıkıntı olmaz dediler dedikleri gibi de oldu uzun bir süre kullandım bir sorun çıkarmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı