R5 7500F RX 7600 sistem iyi mi?

Hazzns0

Attopat
26 bin TL'ye DDR5 sistem sistem topladım ama bütçeden dolayı ekran kartını Sinerji'den alacağım. Çoğu kişi problem yaşadığını belirtmiş bu yüzden emin olamadım. Sinerji güvenilir midir sıkıntı çıkarır mı? Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: Sapphire RX 7600.
Anakart: BIOSTAR B650MP-E Pro.
SSD: WD blue SN580 500GB.
RAM: Crucial Pro DDR5 16 GB Single soğutma: Thermalright burst assasin.
Kasa: MSI MAG Forge M100a 600W.
Sinerji güvenilir ise buna yakın soğutma ve 1TB SSD olan bir sistem var mıdır? Önerirseniz sevinirim. Bütçe iyice zorlandığı için 27 bin bandına çıkamıyorum SSD 500GB olursa da olur ama mümkünse 1TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını 7600 düşünüyorsanız zaten bu sistem 7500F ile 21.5k yapıyor bilginize
Tabi parça kalitesi olarak belki sizin ki daha iyidir ama bilmiyorum.
Böyle seçenekler de var. 4 gün önce 25k idi

Sinerji hakkında bir çok olumsuz video ve yorumlar vardı son zamanlarda bilginize.

Ekran kartını 7600 düşünüyorsanız zaten bu sistem 7500F ile 21.5k yapıyor bilginize
Tabi parça kalitesi olarak belki sizin ki daha iyidir ama bilmiyorum.
Böyle seçenekler de var. 4 gün önce 25k idi

Sinerji hakkında bir çok olumsuz video ve yorumlar vardı son zamanlarda bilginize.
7700xt ihtiyacım yok 4060 7600 işimi görüyor normalde sinerjiden alacaktım ama araştırınca şikeyetin fazla olduğunu gördüm ince hesap güvenilir ise hiç te fena sistem değil fakat hava soğutma yerine tek fanlı sıvı soğutma ne kadar iş görür bilmiyorum 1300tlye sıvı soğutma bulmak zor ve neredeyse 150w güç tüketiyor bu yüzden 650w kasa seçtim yine 25 bin tuttu 1tb ssd sıvı soğutma ve kasa ile ama tek yerden toplu gönderilmesi de olunca mükemmel olmuş sanırım bunu alacağım

7700XT ihtiyacım yok 4060 7600 işimi görüyor normalde Sinerji'den alacaktım ama araştırınca şikeyetin fazla olduğunu gördüm ince hesap güvenilir ise hiç de fena sistem değil fakat hava soğutma yerine tek fanlı sıvı soğutma ne kadar iş görür bilmiyorum 1300TL'ye sıvı soğutma bulmak zor ve neredeyse 150W güç tüketiyor bu yüzden 650W kasa seçtim yine 25 bin tuttu 1TB SSD sıvı soğutma ve kasa ile ama tek yerden toplu gönderilmesi de olunca mükemmel olmuş sanırım bunu alacağım

Ben de yeni araştırıyorum detaylara ve parçalara çok hakim değilim.
Bence özelleştirmeden soğutma eklemeyin.
1.5-2K kaliteli bir hava soğutma 7500F için yeterli.
Örneğin böyle bir şey sonradan alabilirsiniz.
Önemli olan sistem anakart işlemci ekran kartı kasa PSU güzel mi?
RAM MHz ve CL değerleri nasıl? SSD okuma yazma hızı ve markaları kaliteli mi vs
Hava soğutma alacaksanız zaten demonte gelcek kendiniz takacaksanız
sıvı soğutma özelleştirmeleri ne kadar kaliteli bilmiyorum ama bence dediğimi yapın.

7700XT ihtiyacım yok 4060 7600 işimi görüyor normalde Sinerji'den alacaktım ama araştırınca şikeyetin fazla olduğunu gördüm ince hesap güvenilir ise hiç de fena sistem değil fakat hava soğutma yerine tek fanlı sıvı soğutma ne kadar iş görür bilmiyorum 1300TL'ye sıvı soğutma bulmak zor ve neredeyse 150W güç tüketiyor bu yüzden 650W kasa seçtim yine 25 bin tuttu 1TB SSD sıvı soğutma ve kasa ile ama tek yerden toplu gönderilmesi de olunca mükemmel olmuş sanırım bunu alacağım.

Ben Sinerji'den RX 7600 aldım 2 gün önce aktif olarak kullanıyorum testlerini vs. yaptım sıkıntısı yok.

Ben de yeni araştırıyorum detaylara ve parçalara çok hakim değilim.
Bence özelleştirmeden soğutma eklemeyin.
1.5-2K kaliteli bir hava soğutma 7500F için yeterli.
Örneğin böyle bir şey sonradan alabilirsiniz.
Önemli olan sistem anakart işlemci ekran kartı kasa PSU güzel mi?
RAM MHz ve CL değerleri nasıl? SSD okuma yazma hızı ve markaları kaliteli mi vs
Hava soğutma alacaksanız zaten demonte gelcek kendiniz takacaksanız
sıvı soğutma özelleştirmeleri ne kadar kaliteli bilmiyorum ama bence dediğimi yapın.
Evet ayrı almak daha mantıklı ama bir seferde olup bitsin istediğim için sordum ama onuda düşünebilirim büyü ihtimal Thermalright burst assasin alırım

Ben Sinerji'den RX 7600 aldım 2 gün önce aktif olarak kullanıyorum testlerini vs. yaptım sıkıntısı yok.
7500f yaparak aldınız değil mi ?
başka özelleştirme yaptınız mı ? Valorant cs pubg gibi oyunlara 7600 ekran kartının etkisi ne kadar acaba ve 7700xt'ye kıyasla ne kadar kötü ?

7500F yaparak aldınız değil mi?
Başka özelleştirme yaptınız mı? Valorant CS PUBG gibi oyunlara 7600 ekran kartının etkisi ne kadar acaba ve 7700XT'ye kıyasla ne kadar kötü?

Hocam benim sistemim hazırdı sadece ekran kartı olarak satın aldım çoğu oyunda 20 FPS oynuyor RX 7600 ve RX 7700 XT arasında eğer bütçeniz gerçekten varsa 7700 XT daha iyi olacaktır ama RX 7600 üzmez.

Hocam benim sistemim hazırdı sadece ekran kartı olarak satın aldım çoğu oyunda 20 FPS oynuyor RX 7600 ve RX 7700 XT arasında eğer bütçeniz gerçekten varsa 7700 XT daha iyi olacaktır ama RX 7600 üzmez.

7500F ve 7600 sistem 22K falan oluyor.
7500F ve 7700XT ise 30k tabii diğer parça bileşenleri de önemli.
O kadar fark yoksa şans verilebilir sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı