R5 7500F - RX 7700 XT sisteme soğutucu gerekir mi?

ozzieee

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle bu sistem sizce nasıl, her oyunu en yüksekte oynayabilir miyim? İkinci olarak da ben yarın satın alacağım bu sistemi ama soğutucu gerekir mi bilemiyorum, şu anda da soğutucuya bütçe kalmıyor birkaç ay soğutucusuz kullansam sıkıntı yaşar mıyım performans olarak? Yardımcı olursanız sevinirim.

Extra soğutucuya şu an gerek yok ileriki zamanlarda isterseniz eklersiniz ve evet tüm oyunları en yüksek oyunlarda açar.

Birkaç ayar yapıp işlemci gücünü kısarsanız idare edebilir. Yine de tavsiyem 500-600 bandında idarelik Dark Freezer X127 almanız.

Birkaç ayar yapıp işlemci gücünü kısarsanız idare edebilir. Yine de tavsiyem 500-600 bandında Dark Freezer X127 almanız.

Hmmmm anladım ayar olarak neleri nasıl değiştirebilirim?

1080p´de işlemciniz oyunlarda ortalama 70-90 derece arası değişiklik gösterir, bir süre kullanabilirsiniz soğutucu alana kadar. Bütçe olunca önerim. "Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB" almanız olur.

Teşekkürler mutlaka bakacağım alacak bütçe olduğunda.

Bios üzerinden CPB'yi kapatıp kullanırsanız sorun olmaz. Soğutucu aldığınızda açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…