R5 7500F ve RX 7700XT sisteme soğutucu önerisi

Kanka 3000 TL bütçen varsa 7500F i 7600'a yükselt 2000 bin TL yede 2'li kule tipi hava soğutucusu işini görür.

7500F ile 7600 arasında fark yok. Neden yükseltsin? Boşa para harcatmaktan başka bir şey önermemişsiniz. "2'li kule tipi hava soğutucusu işini görür" çok genel bir şey yazmışsınız hangi marka? Hangi model? Hangi soğutucu? Sıcaklık değerleri ne?

7500F ile 7600 arasında fark yok. Neden yükseltsin? Boşa para harcatmaktan başka bir şey önermemişsiniz. "2'li kule tipi hava soğutucusu işini görür" çok genel bir şey yazmışsınız hangi marka? Hangi model? Hangi soğutucu? Sıcaklık değerleri ne?
7500F İLE 7600 arasında fark yokmu :D aevet sogutucudan cok anlamadıgım için bi marka önermek istemedim yanlış bilgi vermemek adına ama 7500F ile 7600 arasında gözle görülebilir bi fark var ve aradaki bin tl fiyat farkına değer kesinlikle ama piyasayı az cok biliyom 2 bin tl fiyat bandında böyle bir hava sogutucu rahatlıkla bulunabilir o yüzden böyle bi yorum yaptım

7500F İLE 7600 arasında fark yokmu :D aevet sogutucudan cok anlamadıgım için bi marka önermek istemedim yanlış bilgi vermemek adına ama 7500F ile 7600 arasında gözle görülebilir bi fark var ve aradaki bin tl fiyat farkına değer kesinlikle ama piyasayı az cok biliyom 2 bin tl fiyat bandında böyle bir hava sogutucu rahatlıkla bulunabilir o yüzden böyle bi yorum yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanılmaz gözle görülür bir fark.

7500F ile 7600 arasında fark yok mu :D aevet sogutucudan cok anlamadıgım için bir marka önermek istemedim yanlış bilgi vermemek adına ama 7500F ile 7600 arasında gözle görülebilir bir fark var ve aradaki bin TL fiyat farkına değer kesinlikle ama piyasayı az cok biliyorum 2 bin TL fiyat bandında böyle bir hava sogutucu rahatlıkla bulunabilir o yüzden böyle bir yorum yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
2, 3 FPS için 400 ona vereceğime gider güzel bir tatlı yerim şahsen. Gözle görülebilir bir fark yok.

İnanılmaz gözle görülür bir fark.

dostum herşey fps değil 7600 7500F e göre cok daha optimum çalışıyor adam sogutucu için 3 bin tl butcesı oldugunu söylemiş bende bu sistem için sogutucya bu kadar para harcamanın gereksiz olacagını bunun yerine işlemcisini yükseltmesinin daha doğru bi tercih olacagını belirttim bu benim görüşüm para benden cıkmıyor sonuçta ben fikrımı yazarım kullanıcı tercih eder veya etmez ona kalmış

dostum herşey fps değil 7600 7500F e göre cok daha optimum çalışıyor adam sogutucu için 3 bin tl butcesı oldugunu söylemiş bende bu sistem için sogutucya bu kadar para harcamanın gereksiz olacagını bunun yerine işlemcisini yükseltmesinin daha doğru bi tercih olacagını belirttim bu benim görüşüm para benden cıkmıyor sonuçta ben fikrımı yazarım kullanıcı tercih eder veya etmez ona kalmış
Daha optimum çalıştığı verisine nasıl ulaştın? Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum.

2, 3 FPS için 400 ona vereceğime gider güzel bir tatlı yerim şahsen. Gözle görülebilir bir fark yok.

afiyet olsun kardeşim tatlı parası hesaplayacak kadar fakir değilim teşekkürler satıcı 3 bin tl bütcesini oldugunu söylemiş bende bunu en iyi şekilde nasıl değerlendirir bunu söyledim bende o zaman stok fan ile devam eder 3000 bin tl ye 2 hafta zurna dürüm yerim nası bi bakış acısı bu ?

Afiyet olsun kardeşim tatlı parası hesaplayacak kadar fakir değilim teşekkürler satıcı 3 bin TL bütcesini oldugunu söylemiş bende bunu en iyi şekilde nasıl değerlendirir bunu söyledim bende o zaman stok fan ile devam eder 3000 bin TL'ye 2 hafta zurna dürüm yerim nasıl bir bakış acısı bu?

En kötü şekilde nasıl değerlendirilir söylemişsin sen 3 bütçesi var diye son kuruşuna kadar vermesine gerek yok alsın 1-1.5a soğutucusunu kalan parası da kalsın.

En kötü şekilde nasıl değerlendirilir söylemişsin sen 3 bütçesi var diye son kuruşuna kadar vermesine gerek yok alsın 1-1.5a soğutucusunu kalan parası da kalsın

Güzel kardeşim adam dememişki 3 bin TL'yi minimum şekilde değerlendirin kalan para kalsın adam oraya bir sayı yazmış bende hepsini kullandım ona sen değil de ürünü alacak adam karar verse daha doğru değil mi sence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı