R5 7500F - RX 7700 XT sisteme soğutucu gerekir mi?

ozzieee

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle bu sistem sizce nasıl, her oyunu en yüksekte oynayabilir miyim? İkinci olarak da ben yarın satın alacağım bu sistemi ama soğutucu gerekir mi bilemiyorum, şu anda da soğutucuya bütçe kalmıyor birkaç ay soğutucusuz kullansam sıkıntı yaşar mıyım performans olarak? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yaz aylarinda stok yetmez. BIOS'tan ayar yapmaniz lazim. Bu arada RAM'i az farkla Lexar ARES yapin kesinlikle. Pisman olmazsiniz asla.

Yaz aylarinda stok yetmez. BIOS'tan ayar yapmaniz lazim. Bu arada RAM'i az farkla Lexar ares yapin kesinlikle. Pişman olmazsiniz asla.

BIOS üzerinden CPB'yi kapatıp kullanırsanız sorun olmaz. Soğutucu aldığınızda açarsınız.

BIOS'tan bu değişikliği yaparsam sistem rahatlar mı sizce? Bir de dediğinizi yapmaya çalışacağım bütçeyi az daha zorlayabilirsem. Bir de size sorayım bu sistem en yüksekte akıcı oynatır mı tüm oyunları.

Arkadaşlar sizce kasa yükseltmesi gerekli mi? Yani sistemin default halindeki kasayı seçsem sorun yaşar mıyım ekstradan bütçemi sıkmamış olurum default kasayı seçersem. Siz ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
500TL'ye CC560 ve 100W için kesinlikle değer. Yapmasaydiniz ben onerirdim zaten.

500TL'ye CC560 ve 100W için kesinlikle değer. Yapmasaydiniz ben onerirdim zaten.

Tamamdir o zaman sistemin son halini buraya koyuyorum bakabilirseniz soğutucu olayında da birkaç ay idare eder derseniz soğutucuyu sonra almayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2679.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…