Haklısınız tabide 11 yıllık GTA'de bile bazı ayarları açınca 7800XT ile kasıyor oyun. Bu arada render Scale'da yüksekmiş onu bence 1/1 yapın oyunu şu an 2K gibi bir şeyde renderlıyor.
FPS azaldıkça çok daha kötüleşiyor AFMF2. en az sabit 60FPS almak lazım bence kullanmak için.
Haklısınız tabide 11 yıllık GTA'de bile bazı ayarları açınca 7800XT ile kasıyor oyun. Bu arada render Scale'da yüksekmiş onu bence 1/1 yapın oyunu şu an 2K gibi bir şeyde renderlıyor.
FPS azaldıkça çok daha kötüleşiyor AFMF2. en az sabit 60FPS almak lazım bence kullanmak için.
Bence var. %50'nin üzerindeki her işlemci kullanımı benim için darboğazdır. Aynı sistemde 7800x3D tak mesela ekran kartı kullanımı yine %99 olacak ama FPS değerin yükselecek eğer temin edebiliyorsan birkaç saatliğine denemesi bedava.
Eğer darboğaz yediğini düşünüyorsan 1080p'den dolayı Amd Software uygulamasını aç sağ üstten çark işaretine tıkla ayarlara gir, oradan Ekran ayarına gel ''Virtual Super Resulation'' seçeneğini açarak masaüstünden monitörü 2k'ya al daha sonra oyunu aç oyunu da 2k ya
Diğer dediğimi de uygula hocam, eğer FPS artışı yaşarsan 2kya aldığında 2k'da oyna bende de 7700xt var Rust oyununda darboğaz yediğim için 2kya alarak oynuyorum, benim de monitörüm 1080p
Eğer darboğaz yediğini düşünüyorsan 1080P'den dolayı AMD Software uygulamasını aç sağ üstten çark işaretine tıkla ayarlara gir, oradan ekran ayarına gel "Virtual super resulation" seçeneğini açarak masaüstünden monitörü 2K'ya al daha sonra oyunu aç oyunu da 2K ya.