Hocam sanmıyorum 7700xt kart var bende de 5800X3D işlemci aşağı yukarı aynı performansta sistemlerimiz pek sanmam yaşayacağını.
En azından RDR2 gibi aa kalite bir oyunda yaşamazsın.
2K çözünürlükte daha yüksek FPS almaz. Zaten darboğazın asıl kaynağı aşırı kare oluşumundan dolayı işlemciye binen iş yükü. Daha fazla kare alması demek işlemciye daha fazla yük demek. Arkadaş 7500F'yi darboğaza sokacak kadar yüksek FPS almıyor. Aslında aldığı performansta bir sıkıntı veya darboğaz söz konusu değil. Özellikle ölçeklemeyi yükselttiği ve advanced graphics kısmını sonuna kadar açtığı için alması gereken performansı alıyor. Şu an ekran kartı o ölçekleme ile 1080p den daha yüksek bir çözünürlükte render alıyor zaten. Darboğaz söz konusu değil.
Hocam normalde olması gereken ayar onun off durumda olması, gözün az önec yüksekte oynadığı için ona alıştığı için öyle geliyor. İstersen dediğimi yaparak oyunu 2k'ya alarak da deneyebilirsin görüntü netleşecektir ama muhtemelen FPS'in düşer.
Hocam normalde olması gereken ayar onun off durumda olması, gözün az önec yüksekte oynadığı için ona alıştığı için öyle geliyor. İstersen dediğimi yaparak oyunu 2K'ya alarak da deneyebilirsin görüntü netleşecektir ama muhtemelen FPS'in düşer.
Aynı işlemciyi RX 6800 ile kullanarak 1080p en yüksek ayarlarda 80-100 FPS arasında oynadım. Bir sıkıntı olmalı. Ayarlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Aynı işlemciyi RX 6800 ile kullanarak 1080p en yüksek ayarlarda 80-100 FPS arasında oynadım. Bir sıkıntı olmalı. Ayarlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum.