R5 7500F - RX 9060XT sistemi almak hata mıydı?

M-R olaydı daha iyi olurdu ama kötü değil anakart. PSU'da iyi gibi. 3 4 yıl kullanılacağını düşünüyorum. 9060XT 16GB 2K oyun performansı açısında bence tatmin edici bir deneyim sunuyor ama ben bu kartı kullanan biri olarak 1080p oynanması tarafındayım.

9070XT bütçe varsa tercih edilir, ve fiyatıda malum çok daha iyi performans veriyor 9060XT'den.
Ama 9070XT için bence biraz daha beklenilmesi iyi olur, çok daha iyileri gelecektir AMD tarafından, onları bekliyorum ben.
M-R olayi nedir tam olarak. Bir sonraki Wifi entegreli gigabyte anakartti yaklasik 5k lik bir fark olsugu icin odemek istemedim. Amacim ileride 9800X3D ile 6070 veya ne istiyorsa onu takabilsindi. Herhangi bir sikinti cikarir mi bu haliyle. Hani 3-4 yil upgrade edilmeden bir 3-4 yilda upgrade edildikten sonra gibisinden…

1080p 120fps amaclamak daha uygun gozuktu bana. RX9070 ile 9060 fiyat performans olarak ayniysa bir dusuk model saha mantikli degil mi sizce de. Siz 9070 yerine ne bekliyorsunuz?

M-R olayi nedir tam olarak. Bir sonraki Wi-Fi entegreli Gigabyte anakartti yaklasik 5Klik bir fark olsugu icin odemek istemedim. Amacim ileride 9800x3D ile 6070 veya ne istiyorsa onu takabilsindi. Herhangi bir sıkıntı cikarir mi bu haliyle. Hani 3-4 yil upgrade edilmeden bir 3-4 yilda upgrade edildikten sonra gibisinden…

1080p 120FPS amaclamak daha uygun gozuktu bana. RX9070 ile 9060 fiyat performans olarak ayniysa bir dusuk model saha mantikli degil mi sizce de. Siz 9070 yerine ne bekliyorsunuz?

2K alın bu sisteme. 1080p de yüksek FPS alınca bir şey olmayacak. Arkadaşın M-R diye bahsettiği şey ASUS'un B650M-R model anakartı.

@Ana De Armas @YüzbaşıJohnPrice

2K 120FPS tutturur mu minimum 3 yil boyunca? Mediumun altina dussun istemiyorum çocukcagiz cok calisti mumkun oldugunca konforlu ama onu acik olmasi onemli

120FPS olmasının hiçbir önemi yok. Hikayeli oyunlarda 60FPS'in altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz. Zaten FSR 4.0, FG gibi teknolojiler var olursa 60FPS altına düşülen durumlarda onlar ile her türlü 60FPS üstü görürsünüz.

2K alın bu sisteme. 1080p de yüksek FPS alınca bir şey olmayacak. Arkadaşın M-R diye bahsettiği şey ASUS'un B650M-R model anakartı.
Hocam liseli cocuk. Bende katiliyorum size de, sadece FPS ve rekabetci oynayan bir adam icin FPS visual kaliteden saha onemli degil mi? Hikaye oyunu farcry dışında bilmiyorum ama onu da salon televizyonundan PS koluyla oynar diye dusundum ama hakli da olabilirsiniz acikcasi bir sormak gerek

Hocam liseli çocuk. Bende katiliyorum size de, sadece FPS ve rekabetci oynayan bir adam icin FPS Visual kaliteden saha onemli degil mi?

Sadece FPS ve rekabetçi oyunlar oynuyorsa hikayeli oyunlarla arası sıfırsa yüksek Hz 1080p bir monitör alınabilir o halde.

Sıkıntı olmaz hocam.
Peki hocam sagolun. Uygun fiyatli 2K 120hz bir seyler onerebilir misiniz yoksa kasa da oldugu gibi gaming gecesinde duruma gore bakmam daha mi saglikli olur?

Sadece FPS ve rekabetçi oyunlar oynuyorsa hikayeli oyunlarla arası sıfırsa yüksek Hz 1080p bir monitör alınabilir o halde.

Tadina varirsa oynayacagini dusunuyorum. 2K 120lik uygun fiyatli bir sey bulmaya calisicam olmazsa duzgun bir IPS FHD bakicam. En iyi cozum o gibi gozukuyor. Bu 9070 konusunda sizin takip ettiginiz bir haber mi var daha iyisi gelicek dediğinizden soruyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı