R5 7500F RX 9070 XT sistem oyunda %116 CPU kullanıyor

wess1010

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32 gb ram 6000 mhz
Ekran kartı
RX 9070 XT
İşlemci
R5 7500F
Normal mi? O kadar pişmanım ki bu sistemi aldığım için anlatamam zehir oldu gerçekten.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-11-21 at 00.22.00.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-21 at 00.22.00.jpeg
    323,3 KB · Görüntüleme: 19
Hatalı raporlama muhtemelen, harici bir programla değerleri takip edin.

Sıcaklıklar normal, FPS deseniz iyi. "Kahretsin, işlemcim %116 kullanılıyor" gibi bir havaya kapılmadığınızı düşünüyorum. Neden pişman oldunuz?

ıcaklıklar normal, FPS des
Hatalı raporlama muhtemelen, harici bir programla değerleri takip edin.

Sıcaklıklar normal, FPS deseniz iyi. "Kahretsin, işlemcim %116 kullanılıyor" gibi bir havaya kapılmadığınızı düşünüyorum. Neden pişman oldunuz?
fps'in öyle olduğuna bakmayın 300'e falan düşüyor stabil değil ki o an duvara baktığım ve retake oynadığım için öyle görünüyor.. cs oyuncusuyum 65k verdiğim pc ile 20 bin verdiğim pc arasındaki fps 50 bile değil bir

fps'in öyle olduğuna bakmayın 300'e falan düşüyor stabil değil ki o an duvara baktığım ve retake oynadığım için öyle görünüyor.. cs oyuncusuyum 65k verdiğim pc ile 20 bin verdiğim pc arasındaki fps 50 bile değil bir
Hiç CS tecrübem olmadığı için oyun içi optimizasyonu ve almanız gereken değerleri bilmiyorum ama detaylı bir test yapmak gerekir. Diğer oyunlarda da benzer şikayetleriniz var mı?

Ayrıca konudan bağımsız, kartla ilgili gözünüze batan spesifik bir sorun var mı? 9070XT almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?

Hiç CS tecrübem olmadığı için oyun içi optimizasyonu ve almanız gereken değerleri bilmiyorum ama detaylı bir test yapmak gerekir. Diğer oyunlarda da benzer şikayetleriniz var mı?

Ayrıca konudan bağımsız, kartla ilgili gözünüze batan spesifik bir sorun var mı? 9070XT almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
amd pişmanlıktır maalesef

amd pişmanlıktır maalesef
Cs işlemci ağırlıklı bir oyun daha düşük ekran kartıyla daha yüksek işlemci alabilirdiniz 65k verdiğiniz pc'de 50fps fazla almanız sizin hatanız. 9070 xt'nin rakibi 5070ti cs2'de 10-15fps fazla alıyor o kadar dediğim gibi işlemci ağırlıklı oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı