Gorev yoneticisi, hwmonitor veya msi afterburner gibi uygulamadan da değerler paylaşılır mısın?Normal mi? O kadar pişmanım ki bu sistemi aldığım için anlatamam zehir oldu gerçekten.
Hocam sizce bu steamin değerleri yanlış mı?Gorev yoneticisi, hwmonitor veya msi afterburner gibi uygulamadan da değerler paylaşılır mısın?
Yanlış olduğundan değil de hocam oradan da görürsem daha net konuşabilirim. Afterburner en iyisi olacaktır.Hocam sizce bu steamin değerleri yanlış mı?
ıcaklıklar normal, FPS des
fps'in öyle olduğuna bakmayın 300'e falan düşüyor stabil değil ki o an duvara baktığım ve retake oynadığım için öyle görünüyor.. cs oyuncusuyum 65k verdiğim pc ile 20 bin verdiğim pc arasındaki fps 50 bile değil birHatalı raporlama muhtemelen, harici bir programla değerleri takip edin.
Sıcaklıklar normal, FPS deseniz iyi. "Kahretsin, işlemcim %116 kullanılıyor" gibi bir havaya kapılmadığınızı düşünüyorum. Neden pişman oldunuz?
Hiç CS tecrübem olmadığı için oyun içi optimizasyonu ve almanız gereken değerleri bilmiyorum ama detaylı bir test yapmak gerekir. Diğer oyunlarda da benzer şikayetleriniz var mı?fps'in öyle olduğuna bakmayın 300'e falan düşüyor stabil değil ki o an duvara baktığım ve retake oynadığım için öyle görünüyor.. cs oyuncusuyum 65k verdiğim pc ile 20 bin verdiğim pc arasındaki fps 50 bile değil bir
amd pişmanlıktır maalesefHiç CS tecrübem olmadığı için oyun içi optimizasyonu ve almanız gereken değerleri bilmiyorum ama detaylı bir test yapmak gerekir. Diğer oyunlarda da benzer şikayetleriniz var mı?
Ayrıca konudan bağımsız, kartla ilgili gözünüze batan spesifik bir sorun var mı? 9070XT almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Cs işlemci ağırlıklı bir oyun daha düşük ekran kartıyla daha yüksek işlemci alabilirdiniz 65k verdiğiniz pc'de 50fps fazla almanız sizin hatanız. 9070 xt'nin rakibi 5070ti cs2'de 10-15fps fazla alıyor o kadar dediğim gibi işlemci ağırlıklı oyun.amd pişmanlıktır maalesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.