2K Ultra'da oyun oynayacağım, 750W yeterli midir, 850W almaya gerek var mı? Bütçe dostu olduğu için kasa ve PSU birlikte alıyorum, aşağıdaki attığım ürün yeterli mi? Bütçeyi çok zorlamak istemiyorum, çok şart değilse almayacağım, illa şart diyorsanız 850W ona göre alacağım. Kasanın içindeki PSU MSI MAG A750bn PCI-E5 750W 80 Plus Bronze.
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Azıcık bütçeyi çıkar kasa PSU ikilisini böyle yap. Dİğerlerinden kar ediyorsun zaten. Eğer olmaz dersen kasayı daha ucuz atabilirim. Kaliteli kasadır ama. Sistemindeki her parçayı kullanıyorum neredeyse. Aynı SSD'nin 2TB'ı, aynı işlemci, aynı ekran kartı, aynı işlemci soğutucu.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Azıcık bütçeyi çıkar kasa PSU ikilisini böyle yap. Diğerlerinden kar ediyorsun zaten. Eğer olmaz dersen kasayı daha ucuz atabilirim. Kaliteli kasadır ama. Sistemindeki her parçayı kullanıyorum neredeyse. Aynı SSD'nin 2TB'ı, aynı işlemci, aynı ekran kartı, aynı işlemci soğutucu.