R5 7500F - RX 9070XT sistem için 750W PSU yeter mi?

Bütçe
5000

unbrokentr

Zeptopat
Daha fazla  
İşlemci
R5 7500F

Yeni hesap kuponuyla 5000e alırsın.

9070XT için peşin alınacaksa:

Taksitle alınacaksa:

Burada daha ucuz:

PSU: Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Buna kuponda kullanırsın.

Kasa: PTTAVM: Phanteks XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa

Azıcık bütçeyi çıkar kasa PSU ikilisini böyle yap. Dİğerlerinden kar ediyorsun zaten. Eğer olmaz dersen kasayı daha ucuz atabilirim. Kaliteli kasadır ama. Sistemindeki her parçayı kullanıyorum neredeyse. Aynı SSD'nin 2TB'ı, aynı işlemci, aynı ekran kartı, aynı işlemci soğutucu.

Yeni hesap kuponuyla 5000e alırsın.

9070XT için peşin alınacaksa:

Taksitle alınacaksa:

Burada daha ucuz:

PSU: Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri buna kuponda kullanırsın.

Kasa: PTTAVM: Phanteks XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa

Azıcık bütçeyi çıkar kasa PSU ikilisini böyle yap. Diğerlerinden kar ediyorsun zaten. Eğer olmaz dersen kasayı daha ucuz atabilirim. Kaliteli kasadır ama. Sistemindeki her parçayı kullanıyorum neredeyse. Aynı SSD'nin 2TB'ı, aynı işlemci, aynı ekran kartı, aynı işlemci soğutucu.

Hepsi uyumlu ise ve 750W yetiyorsa ben memnunum şu anki sistemden sağ ol aga tekte cevap verdin 850W soru işareti kalmıştı onu da çözdün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı