R5 7500F, RX7900GRE'li sistem nasıl?

Bütçe
22000

Kagan Çelik

Hectopat
Daha fazla  

Sizce neleri değiştirmeliyim? RX7900GRE 21700TL'ye aldım gelmesini bekliyorum. Performansı etkilemeden fiyatı düşürebilecek şekilde değişikliğe gidebilir miyim?

Bu sistemi ben toplamadım mı?

Colorful anakartı istemezseniz Prime B650M-K alabilirsiniz.

Colorful anakartı BIOS'undan vs bazı insanlar sevmiyor. Eğer daha bütçeniz varsa daha iyi bir anakart koyabiliriz.

Anakart değişebilir, belki.

Colorful anakartı BIOS'undan vs bazı insanlar sevmiyor. Eğer daha bütçeniz varsa daha iyi bir anakart koyabiliriz.
aslında ben fiyatı düşürmek için sormuştum. yoksa zaten direkt bu parçaları alıcam şimdi.sadece 1 2 bin daha uyguna gelse hayır demem.

Alınır. Ben olsam kasa ve PSU'yu şu şekilde değiştirirdim. XPG kasanın 340mm GPU uzunluğu var. 3 yuvalı kartları ucu ucuna anca sığdırır. Bazılarını sığdıramayabilir hatta. Üstte 360mm AiO desteği de mevcut değil.
Zoko'da 400mm GPU desteği ve üstte 360mm AiO desteği mevcut. Kasa gerekmedikçe değişmeyen bir parça olduğu için opsiyonu fazla olan kasa almak daha mantıklı.
Yeni nesil girişi olan bir güç kaynağı alırsanız hem daha iyi besleme sağlar, hem de dönüştürücü kullanmak zorunda kalmazsınız. ATX 3.0 standardı, güç kaynağının 2 kat toplam, 3 kat GPU ani güç artışını kaldırabilecek güce sahip olduğu anlamına gelir.

PSU güzel bir tercih fakat Zoko kasa yerine bu daha iyi olacaktır.

Zoko Amiral Zoko Amiral Dk431 4x12cm Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-atx Bilgisayar Kasası - idefix
bunla attıgınız kasanın tek farkı rengi galiba.
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
7500fde listede ikisini güzel fiyata kaparsam efsane olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…