Kagan Çelik
Hectopat
Daha fazla
evet sizden çaldımBu sistemi ben toplamadım mı?
Colorful anakartı istemezseniz Prime B650M-K alabilirsiniz.
iki anakartın ne farkı varBu sistemi ben toplamadım mı?
Colorful anakartı istemezseniz Prime B650M-K alabilirsiniz.
Anakart değişebilir, belki.AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair MP600 PRO LPX CSSD-F1000GBMP600PLP PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair MP600 PRO LPX CSSD-F1000GBMP600PLP PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair MP600 PRO LPX CSSD-F1000GBMP600PLP PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Sizce neleri değiştirmeliyim? RX7900GRE 21700TL'ye aldım gelmesini bekliyorum. Performansı etkilemeden fiyatı düşürebilecek şekilde değişikliğe gidebilir miyim?
aslında ben fiyatı düşürmek için sormuştum. yoksa zaten direkt bu parçaları alıcam şimdi.sadece 1 2 bin daha uyguna gelse hayır demem.Colorful anakartı BIOS'undan vs bazı insanlar sevmiyor. Eğer daha bütçeniz varsa daha iyi bir anakart koyabiliriz.
PSU güzel bir tercih fakat Zoko kasa yerine bu daha iyi olacaktır.Alınır. Ben olsam kasa ve PSU'yu şu şekilde değiştirirdim. XPG kasanın 340mm GPU uzunluğu var. 3 yuvalı kartları ucu ucuna anca sığdırır. Bazılarını sığdıramayabilir hatta. Üstte 360mm AiO desteği de mevcut değil.
Zoko'da 400mm GPU desteği ve üstte 360mm AiO desteği mevcut. Kasa gerekmedikçe değişmeyen bir parça olduğu için opsiyonu fazla olan kasa almak daha mantıklı.
Yeni nesil girişi olan bir güç kaynağı alırsanız hem daha iyi besleme sağlar, hem de dönüştürücü kullanmak zorunda kalmazsınız. ATX 3.0 standardı, güç kaynağının 2 kat toplam, 3 kat GPU ani güç artışını kaldırabilecek güce sahip olduğu anlamına gelir.
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.859,07 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com ATX 3.0 PSU Standardı Nedir?
Intel ATX12V v3.0 standardı kısa bir zaman önce nihai hale geldi ve güç kaynakları için önemli deÄiÅiklikler getirdi. Åu andan itibaren yeni standardıwww.technopat.net
Zoko Amiral Zoko Amiral Dk431 4x12cm Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-atx Bilgisayar Kasası - idefixAlınır. Ben olsam kasa ve PSU'yu şu şekilde değiştirirdim. XPG kasanın 340mm GPU uzunluğu var. 3 yuvalı kartları ucu ucuna anca sığdırır. Bazılarını sığdıramayabilir hatta. Üstte 360mm AiO desteği de mevcut değil.
Zoko'da 400mm GPU desteği ve üstte 360mm AiO desteği mevcut. Kasa gerekmedikçe değişmeyen bir parça olduğu için opsiyonu fazla olan kasa almak daha mantıklı.
Yeni nesil girişi olan bir güç kaynağı alırsanız hem daha iyi besleme sağlar, hem de dönüştürücü kullanmak zorunda kalmazsınız. ATX 3.0 standardı, güç kaynağının 2 kat toplam, 3 kat GPU ani güç artışını kaldırabilecek güce sahip olduğu anlamına gelir.
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.859,07 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com ATX 3.0 PSU Standardı Nedir?
Intel ATX12V v3.0 standardı kısa bir zaman önce nihai hale geldi ve güç kaynakları için önemli deÄiÅiklikler getirdi. Åu andan itibaren yeni standardıwww.technopat.net
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.comŞu anda Gaming Gecesi listesinde. 6K'ya düşerse alabilirsiniz.
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com