R5 7500F, RX7900GRE'li sistem nasıl?

Bütçe
22000
bu tray işlemcide pinlerin kırık gelme ihtimali çok artıyo galiba kutusuz olduğu için öyle birşey yaşarmıyım.sizide çok rahatsız ettim kusura bakmayın
AM5'te işlemcide pin yok. Pinler anakart üzerinde yer alıyor. Onlara temas etmemeniz lazım.

Ayrıca içi kadife yüzük kutusunda geliyor. Kendim 4 ay önce Gaming Gecesinden 7500F Tray aldım. Yüzük kutusunda ve yanında fanıyla baloncuklu kutuda geldi.

Benim ki MPK'ydı. Yanlış hatırlamışım. Yine de size de aynı kutulamayla gelecek.
6300e bunu
5500e
bunu alsammı cok kararsız kaldım.

6300e bunu.
5500e.
Bunu alsammı cok kararsız kaldım.

B650M Gaming Plus'a 6300 TL verme ben 5300 TL'ye aldım. 6K civarına ATX olanı düşüyor zaten. Veya 500 TL daha ekle ASUS TUF al.

B650M Gaming Plus'a 6300 TL verme ben 5300 TL'ye aldım. 6K civarına ATX olanı düşüyor zaten. Veya 500 TL daha ekle ASUS TUF al.
Artik ustune ekleyemem ama siz ne zaman aldiniz.birde matx ile atx farklari neler uyumlumu diger parcalar ve kasa ile?

birde linki atarmısınız atx olanı

Artik ustune ekleyemem ama siz ne zaman aldiniz. Bir de mATX ile ATX farklari neler uyumlu mu diger parcalar ve kasa ile?

Bir de linki atar mısınız ATX olanı.

5-6 ay önce almıştım. mATX küçük boyutlu demek yani rahatça sığar. ATX olan ise orta boy çoğu kasaya sığar yine.
Üstteki model sürekli 6 bin TL civarına düşüyor.
Benim önerim ASUS olanı almak. Hepsinden kaliteli. İndirimleri bekleyin arada bir ATX modeller 6K bandına iniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı