R5 7500F sistem için sıvı soğutma tavsiyesi

krispi

Picopat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 5 7500F.
Kasa Rampage saılor 4x120mm Rainbow fanlı 650W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming kasa.
Anakart Gigabyte A620M S2H AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 anakart.
Bütçem 4000 TL'dir güzel bir sıvı soğutucu önerir misiniz?

Bir de ekran kartı olarak bunu seçtim iyi midir?
ASUS ATS GeForce RTX 4060 V2 OC 8 GB GDDR6 128bit DLSS 3 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi yükseltmeyi düşünmüyorsanız Thermalright Peerless Assassin öneririm hem çok ucuz hem de bayağı kaliteli ben R5 7600X ile kullanıyorum onun dışında ileride işlemci yükseltmesi düşünüyorsanız
Buna bakabilirsiniz

İşlemcinizi yükseltmeyi düşünmüyorsanız Thermalright Peerless Assassin öneririm hem çok ucuz hem de bayağı kaliteli ben R5 7600X ile kullanıyorum onun dışında ileride işlemci yükseltmesi düşünüyorsanız
Buna bakabilirsiniz
yükseltmeyi pek düşünmüyorum kasaya sığar dimi bir sorun yaşatmaz

Aceleden detaylı okumamışım kasanızın üst paneli 240mm destekliyor arka panel ise 120 yani 240mm almanız lazım.

Ama tavsiyem 240mm sıvı soğutucu alacağınıza hiç almayın zaten fazla o işlemci için dediğim kule tipi soğutucuyu 1400TL'ye alın çoğu sıvı soğutucudan daha iyi ama illa sıvı soğutucu alacağım diyorsanız buna bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Aceleden detaylı okumamışım kasanızın üst paneli 240mm destekliyor arka panel ise 120 yani 240mm almanız lazım.

Ama tavsiyem 240mm sıvı soğutucu alacağınıza hiç almayın zaten fazla o işlemci için dediğim kule tipi soğutucuyu 1400TL'ye alın çoğu sıvı soğutucudan daha iyi ama illa sıvı soğutucu alacağım diyorsanız buna bakabilirsiniz.
hocam aslında biraz düşündüm kule tipine doğru döndü kararım

En iyisini yaptınız yani bu soğutucu benim R5 7600X i bile soğutuyor dediğim gibi o kadar para vermenize gerek yok sıvı soğutucuya. Linkini de bırakıyorum buraya bende Gaming Gen TR'den aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı