R5 7500F sistem için yükseltme önerisi

Bütçeniz dahilinde anakartı da yükseltmenizi öneririm.
Anakartını değişmen gerekir ve bence soğutucunu da değiş o işlemcileri o soğutucu soğutur mu pek emin değilim.
7800X3D için de anakart değişimi öneriyorum. İkisi de A çipset için güçlü işlemciler.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Anakart olarak önerebileceğiniz marka model var mı acaba

İşlemci ile beraber 26 27 bin liraya kadar çıkabilirim

28k.

Aslında doğru bütçeniz açısından 7800x3D+ anakart değişimi yapabilirsin. Eğer ki bütçen varsa RAM'lerini de değiş. Ama bence RAM yerine soğutucu daha önemli olur.
Eğer ki çıkmaz LS720 yapabilirsin soğutucuyu. İstersen enermax 240mm de alabilirsin.
LS720 sesli çalışıyor diye biliyorum rahatsız olacaksanız alternatifleri vardır heralde.
Teşekkür ederim. 7800x3d ve anakart yükseltmesi yapabilirim. Soğutucumdan memnunum şu an. Sessiz ve islemci 67 derecelerde geziyor. Tabi denemek lazım o islemcileri sogutabilecek mi

28k.
Teşekkür ederim anakartları inceleyeceğim. Youtube'da incelemelerine bakayım biraz

Teşekkür ederim. 7800x3D ve anakart yükseltmesi yapabilirim. Soğutucumdan memnunum şu an. Sessiz ve islemci 67 derecelerde geziyor. Tabii denemek lazım o islemcileri sogutabilecek mi?

Teşekkür ederim anakartları inceleyeceğim. YouTube'da incelemelerine bakayım biraz

Efebatiin hocamın attığı işlemci 9800x3D. Almışken iyisini almak daha mantıklı olacaktır. Fakat o anakart hakkında bir bilgim yok.

Efebatiin hocamın attığı işlemci 9800x3D. Almışken iyisini almak daha mantıklı olacaktır. Fakat o anakart hakkında bir bilgim yok.
28k.
Kasa ve güç kaynağımı belirtmemişim. Xpg valor rainbow 750w 80+ gold kasa kullanıyorum. Bu yükseltmer sonrası kasa tarafında sorun yaşamam herhalde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı