R5 7500F sistem nasıl?

Uzun zamandır kullanıyorum bana göre iyi. Cooler Master veya Corsair modellerinden de tercih edilebilir.

Alan arkadaş kasanın içindekini sipraiş yoluyla değiştiremez set olarak satılıyor.
Demeye çalıştığım komple kasayı değiştirmesi zaten.

Alakası yok. MSI A650bn modeli onunla aynı fiyatta ama çok daha iyi bir model. Corsair cx650 gray label da bu fiyattaki en iyi seçeneklerden.
Kasadaki psu a650bn modeli değil mi zaten? Ben o diye seçtim. Yorumları fiyatına göre iyi deniliyordu.

Edit: a650bnl varmış. Teşekkürler uyarınız için. Yoksa farketmeyecektim.

Kasa olarak cougar mg140 nasıldır? Psu değişince bütçe sıkışıyor. Bu kasayı alabiliyorum.

Son düzenleme:
Kasadaki psu a650bn modeli değil mi zaten? Ben o diye seçtim. Yorumları fiyatına göre iyi deniliyordu.

Edit: a650bnl varmış. Teşekkürler uyarınız için. Yoksa farketmeyecektim.

Kasa olarak cougar mg140 nasıldır? Psu değişince bütçe sıkışıyor. Bu kasayı alabiliyorum.

Bunlara bakabilirsin. O kasa hakkında bilgim yok.

Dün ince deki gaming gecesi indirimleri ile

Dün incehesap gaming gecesi indiriminden nzxt h5 flow kasayı aldım. Nzxt c750 bronze psu modeli ile geliyor. Oda a650bn ye denk yapıda bir psu sanırım araştırmalarımda onu gördüm. Sizin yorumunuzu da merak ediyorum. Fiyat olarak daha ekonomik oldu bu şekilde almam. Yine indirimlerle Anakart olarak gigabyte B650m s2h aldım. Ssd olarak samsung 990evo plus 1tb ve işlemci olarak ryzen 5 7600 aldım. Sıvı soğutma olarak deepcool ls520se modelini aldım.

Ekran kartı ve ram ilk listedeki şeklini koruyor.

Dün ince deki gaming gecesi indirimleri ile

Dün incehesap gaming gecesi indiriminden nzxt h5 flow kasayı aldım. Nzxt c750 bronze psu modeli ile geliyor. Oda a650bn ye denk yapıda bir psu sanırım araştırmalarımda onu gördüm. Sizin yorumunuzu da merak ediyorum. Fiyat olarak daha ekonomik oldu bu şekilde almam. Yine indirimlerle Anakart olarak gigabyte B650m s2h aldım. Ssd olarak samsung 990evo plus 1tb ve işlemci olarak ryzen 5 7600 aldım. Sıvı soğutma olarak deepcool ls520se modelini aldım.

Ekran kartı ve ram ilk listedeki şeklini koruyor.
Nzxt giriş seviye bir psu. Corsair cx650 gray label daha kaliteli. Ama oda üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı