R5 7500F sistem toplama

ouztunga

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu konuda öneri almak istiyorum. Aşağıda düşündüğüm parçalar var. Bu parçalarla ilgili öneri ve alternatifleriniz varsa, özellikle daha uygun fiyatlı veya daha verimli olabilecek parçalar konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bütçe: 25.000 Civarı 28.000'e kadar yolu var.

Anakart:

İşlemci:

MS SSD (1TB):

RAM:

Güç Kaynağı:

Kasa:

Ekran Kartı:Henüz karar vermedim, uygun fiyatlı ve RDR2'yi yüksek ayarlarda 60FPS sabit çalıştırabilecek bir model önerilerini bekliyorum. 3000 serisi veya 2000 serisi olabilir, fiyat-performans açısından önerilerinizi bekliyorum.

Monitor:

Bu liste, düşündüğüm parçaları ve fiyatlarını içeriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu konuda öneri almak istiyorum. Aşağıda düşündüğüm parçalar var. Bu parçalarla ilgili öneri ve alternatifleriniz varsa, özellikle daha uygun fiyatlı veya daha verimli olabilecek parçalar konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart:

İşlemci:

MS SSD (1TB):

RAM:

Güç Kaynağı:

Kasa:

Ekran Kartı:Henüz karar vermedim, uygun fiyatlı ve RDR2'yi yüksek ayarlarda 60FPS sabit çalıştırabilecek bir model önerilerini bekliyorum. 3000 serisi veya 2000 serisi olabilir, fiyat-performans açısından önerilerinizi bekliyorum.

Monitor:

Bu liste, düşündüğüm parçaları ve fiyatlarını içeriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
Hocam 550 w psu biraz güçsüz kalabilir ama siz bilirsiniz.

Bütçem yok tam olarak ne kadar uzuz olursa benim için o kadar iyi en fazla 25000 civarı düşünüyorum ama.
Ozaman hocam rx6750xt idi galiba o iyi gidebilir.

hocam ben bilmem daha iyisi lazımsa daha iyilerine bakayım bilmediğim için buraya sordum ne önerirsin?
En az 750w öneriyolar diye biliyorum ama yinede bakın siz.

Pahalı gelirse rx6600xt de olabilir

Ama bütçenizle NVIDIA almak mantıksız olur. O fiyata alacağınız NVIDIA kartın 2 katını aynı fiyata AMD'den alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı