R5 7500F sistem toplama

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu konuda öneri almak istiyorum. Aşağıda düşündüğüm parçalar var. Bu parçalarla ilgili öneri ve alternatifleriniz varsa, özellikle daha uygun fiyatlı veya daha verimli olabilecek parçalar konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bütçe: 25.000 Civarı 28.000'e kadar yolu var.

Anakart:

İşlemci:

MS SSD (1TB):

RAM:

Güç Kaynağı:

Kasa:

Ekran Kartı:Henüz karar vermedim, uygun fiyatlı ve RDR2'yi yüksek ayarlarda 60FPS sabit çalıştırabilecek bir model önerilerini bekliyorum. 3000 serisi veya 2000 serisi olabilir, fiyat-performans açısından önerilerinizi bekliyorum.

Monitor:

Bu liste, düşündüğüm parçaları ve fiyatlarını içeriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!

Bu bütçeye 3000 veya 2000 serisi düşük kalmaz mı hocam

Bu bütçeye 3000 veya 2000 serisi düşük kalmaz mı hocam
valla kalırsa krediden çekerim dediğim gibi daha düşük bir ekran kartı da alabilirim illaki nvida olacak diye bir şey de yok önerilere açığım rdr2 gibi oynunlarda 60-70 fps ama sabit olursa bana yeter ama yüksek ayarlarda.

Hazir sistem mi parca parca mi?
parça parça da olur en uygun fiyatlı yapmaya çalışıyorum

Vallahi kalırsa krediden çekerim dediğim gibi daha düşük bir ekran kartı da alabilirim illaki NVIDIA olacak diye bir şey de yok önerilere açığım RDR2 gibi oyunlarda 60-70 FPS ama sabit olursa bana yeter ama yüksek ayarlarda.

Attığım sistemi alabilirsiniz. SSD olarak bütçeniz çıkarsa Kingston NV3 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı