Parçalar uyumlu mudur? Bir de kasa ve PSU lazım.
Bir bilgisayarcı kasa ve PSU'yu ayrı ayrı almanın daha iyi olduğunu söylemişti ama bilmiyorum hangisi daha iyidir?
Hazır sistem neden düşünmüyorsunuz? Bu bütçede toplama pek kolay değil hazıra göre. Yani daha pahalı olabilir bir tık kötü özelliklere sahipken.
30k bütçede neden 4060 alıyorsunuz? 1k bütçe artırırsanız 4060 Ti var. Buyrun atayım sistemi 1 saniye.
Hazır sistem neden düşünmüyorsunuz? Bu bütçede toplama pek kolay değil hazıra göre. Yani daha pahalı olabilir bir tık kötü özelliklere sahipken.
30k bütçede neden 4060 alıyorsunuz? 1k bütçe artırırsanız 4060 Ti var. Buyrun atayım sistemi 1 saniye.
Gaming gen TR'den zaten hazır bir sistem bulmuştum benim için iyiydi fakat babam ve gittiğimiz bilgisayarcı hazır sistem almamı önermiyor o yüzden toplama alacağız.
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gaming gen TR'den zaten hazır bir sistem bulmuştum benim için iyiydi fakat babam ve gittiğimiz bilgisayarcı hazır sistem almamı önermiyor o yüzden toplama alacağız.
Gittiğiniz bilgisayarcı size mi toplayacak yoksa siz internetten kendiniz mi toplayacaksınız? O size toplayacaksa daha pahalıya toplar buradaki hesap oraya uymaz haberiniz olsun.