R5 7500F sistemde The Last of Us'ta işlemci 95 derece oluyor

MrWasil

Hectopat
Yer
Polonya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER
Ryzen5 7500F
Corsair 32 Gb Ram
Meslek
Bilişim
RAM
32 Gb
Ekran kartı
4070 Super
İşlemci
7500F
Merhaba,
Ultra ayarlarda 4070 Super & 7500F & 32 GB RAM.
FPS veya donma sorunu yok fakat işlemci 90-95 dereceleri görüyor Core Temp'den baktığımda.
Sıvı sogutucu yeni değişti.

Sebebi nedir oyun kaynaklı mı? Oynasam problem olur mu sizce?

Hiçbir oyunda o dereceleri görmemesi gerek. Sıvı soğutma yetersiz gelmiş olabilir ya da yanlış montajlanmış olabilir.

Sıvı sogutucu ile alakalık bir durum değil hocam yeni değişti. Bu oyunda optimizasyon sorunu var deniliyor.
Sıvı sogutucu yanında fanlar da mevcut.

Stok fan ile bu değerleri görürsün. Yani sıvı soğutucu işlevini ya yerine getirmiyor ya da montajın yok. Üstünde öylesine duruyor.

Cyberpunk'ta bile bu değerleri görmüyorum hocam. Sıvı soğutucu çalışıyor.

Cyberpunk'ta bile bu değerleri görmüyorum hocam. Sıvı soğutucu çalışıyor.
Ya normal mi ben sana diyorum ki stok fan ile bu değeri alırsın. Sıvı soğutma takılıysa en azından 120m en dandiği de olsa 80 civarını görürsün. Sıvı soğutucun sağlamsa montajı yapamamışsın. Kontrol etmelisin.

Ya normal mi ben sana diyorum ki stok fan ile bu değeri alırsın sıvı soğutma takılıysa en azından 120M en dandiği de olsa 80 civarını görürsün.

240 ML bir sıvı sogutucu var. Cyberpunk'ta neden bu değerleri görmüyorum hocam?

240 ML bir sıvı sogutucu var. Cyberpunk'ta neden bu değerleri görmüyorum hocam?
Yükü ekran kartına veriyorsun ya hani ? Ya benle tersleşeceğine desene bu arkadaş bir şey söyledi bir bakalım 7500f stok fan ile kaç derece alırım 240mm sıvı soğutucuyla kaç derece alırım araştırsana.
Senin yükte alacağın max değer 70 ile 80 derece arasında olmalı.
Burada bilgi almak için konu açmışsın. Ne cevap verelim normal diye söyleyip seni kandıralım mı yalan mı söyleyelim ? Birde bu mesaja dislike atıyorsun. Sana yardımcı olmak istediğime üzüldüm şahsen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı