Çözüldü R5 7500F sistemde Valorant donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

bekqwest1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 32 GB (2x16) DDR5 Vengeance
Ekran kartı
RTX 4060 Ti 16 GB
Anakart
Gigabyte B620
İşlemci
R5 7500F
Merhaba. Sistemim iyi olmasına ragmen Valorant'a girdikten sonra Poligon'dayken ekran 2 3 saniyede bir 3 4 saniye donma yasıyor. Sürekli ortalamanın üstünde ping diyor. Valorant'i komple silip yeniden yükledim fakat gine aynı sorunla karşı karşıyayım. Nasıl duzeltebilirim? Onda mı oluyor diyeceksiniz evet sadece Poligon'da oluyor çünkü zaten donuyor diye maç girmedim fakat Valorant'tan çıktıktan sonra da donma bilgisayarda devam ediyor. Sadece Valorant'a girince oluyor bu sorun yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Çözüm
MSI afterterburner ile GPU, CPU ve RAM izlemesi yap, donma aninda hangisinde sorun oluyor diye, BIOS güncel değilse guncelle. Windows oyun modu'nda, donanım hızlandırmalı GPU yeniden planlama aciksa kapat.
MSI afterterburner ile GPU, CPU ve RAM izlemesi yap, donma aninda hangisinde sorun oluyor diye, BIOS güncel değilse guncelle. Windows oyun modu'nda, donanım hızlandırmalı GPU yeniden planlama aciksa kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı