bugraylmaz
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7500f
Gigabayte Windforce RTX 4070 Super
MSİ PRO A620M-E
Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM
Crucial 1 TB P3 Plus
Zalman ALPHA2 A24 WHİTE
Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Hayır windows 10Windows 11 değil mi?
Bu sayfadan fotoğrafta attığımı indirip kurmanız gerekiyor. Beta sürümlerini kurma.
![]()
PRO A620M-E
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, USB 3.2 Gen 1, Frozr AI Coolingwww.msi.com
BIOS güncellemesi için bu videoyu izle.
Kurdum BIOS'u güncelledim ama Valorant'ta aşırı pingim var ondanda olabilir ama hala takılma var ama eskisi kadar değil. Üstelik şu an bilgisayardan sizlere yazıyorum Valorant kapalıyken bile takılıyor Valorant'ı yüklemeden önce bir şey yoktu.
Bu sayfadan fotoğrafta attığımı indirip kurmanız gerekiyor. Beta sürümlerini kurma.
![]()
PRO A620M-E
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, USB 3.2 Gen 1, Frozr AI Coolingwww.msi.com
BIOS güncellemesi için bu videoyu izle.
Hocam Bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi acaba wolfteam oynarken oyundan attı kendi kendine internet açıp kapattı chrome programını falanda açtı ve bilgisayar da korsan oyun var.
Hocam yaptım herşeyi ve bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi wolfteam oynarken atıyor internet kendi kendine kapatıyor ve masa üstünde takılmalar mevcut.![]()
PRO A620M-E
Windows 11 değil mi?
Hocam kurdum BIOS'u ama şimdi masaüstünde dahi takılma var sorun nedir valorantsa sileyim hemen yoksa virüs olabilir mi?
Son düzenleme: