R5 7500F sistemde Valorant takılıyor

Windows 11 değil mi?
Hayır windows 10

Bu sayfadan fotoğrafta attığımı indirip kurmanız gerekiyor. Beta sürümlerini kurma.

BIOS güncellemesi için bu videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurdum BIOS'u güncelledim ama Valorant'ta aşırı pingim var ondanda olabilir ama hala takılma var ama eskisi kadar değil. Üstelik şu an bilgisayardan sizlere yazıyorum Valorant kapalıyken bile takılıyor Valorant'ı yüklemeden önce bir şey yoktu.

Bu sayfadan fotoğrafta attığımı indirip kurmanız gerekiyor. Beta sürümlerini kurma.

BIOS güncellemesi için bu videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi acaba wolfteam oynarken oyundan attı kendi kendine internet açıp kapattı chrome programını falanda açtı ve bilgisayar da korsan oyun var.

Hocam yaptım herşeyi ve bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi wolfteam oynarken atıyor internet kendi kendine kapatıyor ve masa üstünde takılmalar mevcut.

Windows 11 değil mi?

Hocam kurdum BIOS'u ama şimdi masaüstünde dahi takılma var sorun nedir valorantsa sileyim hemen yoksa virüs olabilir mi?

Son düzenleme:
Hayır Windows 10

Kurdum BIOS'u güncelledim ama Valorant'ta aşırı pingim var ondanda olabilir ama hala takılma var ama eskisi kadar değil. Üstelik şu an bilgisayardan sizlere yazıyorum Valorant kapalıyken bile takılıyor Valorant'ı yüklemeden önce bir şey yoktu.

Hocam bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi acaba Wolfteam oynarken oyundan attı kendi kendine internet açıp kapattı Chrome programını falan da açtı ve bilgisayar da korsan oyun var.

Virüs girmez. O atmış olduğum site MSI'ın kendi sitesi. Driverlarınızı güncellediniz mi?

Virüs girmez. O atmış olduğum site MSI'ın kendi sitesi. Driverlarınızı güncellediniz mi?
Güncelledim. Valoranti sildim masa üstünde bile takılıyordu sildikten sonra yeniden başlattım sorun kalmadı virüs taraması falanda yaptım bir şey çıkmadı acaba Anakart da falan mı bir sıkıntı var. Ve format atmalımıyım?

Güncelledim. Valorant'i sildim masaüstünde bile takılıyordu sildikten sonra yeniden başlattım sorun kalmadı virüs taraması falan da yaptım bir şey çıkmadı acaba Anakart da falan mı bir sıkıntı var. Ve format atmalı mıyım?

Şimdi takılma yaşıyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı