R5 7500F sistemde Windows 11 desteklemiyor hatası

ardagmstas

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B840M-B, Venom Viper 2x16 6000mhz, ryzen 5 7500F, TwinMost 1tb
Sisteminiz Windows 11 desteklemiyor hatası veriyor. İşlemci 7500F, anakart B840M-B, ekran kartı RX580.

Sizce sorun ne olabilir?

Güvenli önyüklemeyi de açamıyorum. BIOS ayarını UEFI yaptım olmadı, kaydediyorum tekrar BIOS'a girdiğimde CSM olarak görünüyor. BIOS'tan güvenli önyüklemeyi de açtım fakat bir şey değişmedi.

Hatayı da aşağıya fotoğrafla bıraktım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü.png
    Ekran görüntüsü.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 12.png
    Ekran görüntüsü 12.png
    426,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 13.png
    Ekran görüntüsü 13.png
    79,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI olarak kurulmamış bu Windows çünkü. MBR2GPT ile çevirebilirsiniz çok basit bir şekilde. Sonra ise Secure Boot ve TPM 2.0'ı açmanız gerekiyor BIOS'dan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UEFI olarak kurulmamış bu Windows çünkü. MBR2GPT ile çevirebilirsiniz çok basit bir şekilde. Sonra ise Secure Boot ve TPM 2.0'ı açmanız gerekiyor BIOS'dan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bakıyorum teşekkürler.

aynı hatayı bende almıştım ve senin gibi bende w10 enterprise kullanmaktaydım uğraşmadım direkt w11 enterprise kurdum temiz kurulumla daha rahat oluyor. tabi bildiğim kadarıyla hala şuanda bu w11 enterprise iso ingilizce olarak geliyor fakat kurulum sonrası ayarlardan dil ve bölgeden türkçeyi indirip ingilizceyi silmeniz lazım çözülüyor direkt bikaç tek tük kelimeler ingilizce kalıyor onlarında çözümü vardır fakat ben biraz üşengeç biriyim uğraşmadım işimi görüyor şimdilik.

aynı hatayı bende almıştım ve senin gibi bende w10 enterprise kullanmaktaydım uğraşmadım direkt w11 enterprise kurdum temiz kurulumla daha rahat oluyor. tabi bildiğim kadarıyla hala şuanda bu w11 enterprise iso ingilizce olarak geliyor fakat kurulum sonrası ayarlardan dil ve bölgeden türkçeyi indirip ingilizceyi silmeniz lazım çözülüyor direkt bikaç tek tük kelimeler ingilizce kalıyor onlarında çözümü vardır fakat ben biraz üşengeç biriyim uğraşmadım işimi görüyor şimdilik.
Hocam ben biraz cahilim enterprise ne oluyor ve nasıl yaparım sıfırlamam mı lazım PC yi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı