Değişiklikleri belirttim fotoğrafta var.
RAM'i G.Skill SSD'yi Kioxia işlemciyide 5600 yapıp bunu tercih edebilirsiniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
23K bütçen varsa bunu al geç.Bu sistemi alacağı ama bayağı bir değişiklik yaptım. Maksimum bu kadar çıkabilirim. Bütçem bu kadar. Pardon eklememişim bütçem 23.245 TLTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Başka açtığım konularda o paraya DDR4 sistem almak yerine DDR5 almak daha mantıklı olur dediler. Zaten benim bu sitemi 7-8 sene kullanmam lazım. O yüzden uzun ömürlü bir sistem almalıyım.
3060'ın ömrü dolalı çok oldu be hocam.Başka açtığım konularda o paraya ddr4 sistem almak yerine ddr5 almak daha mantıklı olur dediler. Zaten benim bu sitemi 7-8 sene kullanmam lazım. O yüzden uzun ömürlü bir sistem almalıyım.
Maalesef bütçemi aşamam. Rx 6600 almak yerine rtx 3060 daha iyi değil mi? Hem performansları çok yakın hem biri 8 diğeri 12GBSiz uzun ömürlü kullanacağım diye gidip 3000 serisi tercih etmişsiniz. O zaman ufaktan bütçe artıp şunu alabilirsiniz.
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
UV ile idare edeceksiniz artık.
Siz uzun ömürlü kullanacağım diye gidip 3000 serisi tercih etmişsiniz. O zaman ufaktan bütçe artıp şunu alabilirsiniz.
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
UV ile idare edeceksiniz artık.
Maalesef bütçemi aşamam. RX 6600 almak yerine RTX 3060 daha iyi değil mi? Hem performansları çok yakın hem biri 8 diğeri 12 GB.
Ya da xdraco hocamın attığı sisteme de bakabilirsiniz size kalmış öneriler belli hocam.
RX 6600 almanız daha sağlıklı olacaktır. 8 GB 1080p kullanacağınız için sorun yaratmaz.
8 GB İn yetersiz kaldığını bir çok yerde gördüm. Bence 3060 almak daha mantıklı. Siz neden 3060 önermiyorsunuz ki? Param varsa neden almayayım?Ya da xdraco hocamın attığı sisteme de bakabilirsiniz size kalmış öneriler belli hocam.
RX 6600 almanız daha sağlıklı olacaktır. 8 GB 1080p kullanacağınız için sorun yaratmaz.
Hayırlı olsun o zaman hocam. İyi akşamlar.
8 GB'i̇n yetersiz kaldığını birçok yerde gördüm. Bence 3060 almak daha mantıklı. Siz neden 3060 önermiyorsunuz ki? Param varsa neden almayayım?
Önerin için çok teşekkürler hocam. Hepinize teşşekür ediyorum yarın almaya gideceğim. Hepinize iyi akşamlar3060 öleli çok oldu. 8 GB VRAM 1080p de yeter yetmemesi imkansız ezbere konuşmak resmen bu. Siz bilirsiniz RX 6600 daha uzun ömürlü bir kart olur 3060 yerine.