Arkadaşlar Ryzen 5 7500F 4060 sistemde Minecraft PUBG Mobile gibi düşük oyunlar oynayacağım. Ağır olmayan oyunlarda işlemci çok ısınır mı? İşlemci çok ısınan bir işlemciymiş. Ben stok fanda kullanacağım. İleride sıvı soğutma bağlatırım. Şimdilik basit oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
Arkadaşlar Ryzen 5 7500F 4060 sistemde Minecraft PUBG Mobile gibi düşük oyunlar oynayacağım. Ağır olmayan oyunlarda işlemci çok ısınır mı? İşlemci çok ısınan bir işlemciymiş. Ben stok fanda kullanacağım. İleride sıvı soğutma bağlatırım. Şimdilik basit oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Underwolt yapsam veya güç seçeneklerinde güç tasarrufu moduna alsam bişeyler değişmez mi ? Sadece 2-3 ay kullancam stok fanla. Güzel bi soğutma alcam ama biraz stok fanla kullancam.
Underwolt yapsam veya güç seçeneklerinde güç tasarrufu moduna alsam bişeyler değişmez mi ? Sadece 2-3 ay kullancam stok fanla. Güzel bi soğutma alcam ama biraz stok fanla kullancam.
En ucuz ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
5 kuruş yok hocam. O zaman 2-3 ay kullanıp güzel bişey alırım. Peki underwolt yapsam bi etkisi olurmu şimdilik. Yada güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alsam. Performans düşsün. Mc ile pubg gibi hafif oyunlar oynarım genelde
Ayrıca bu soğutucularla kaç derecelerde dolaşır. merak ettim ?
Hocam soğutucu almanıza gerek yok 65w zaten tdp değeri işlemcinin, biosda curve optimizerdan negatif curve ayarlayın, aşağıdaki video yardımcı olacaktır: