Sorum başlıktaki gibi. MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ve R5 7500F kombinasyonu ile işlemcim kaç derece olur?
Sorum başlıktaki gibi. MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ve R5 7500F kombinasyonu ile işlemcim kaç derece olur?
R5 7500F çok ısınan bir işlemci değil. Kule tipiler fazla gelirken boyle bir sivi soğtucu tabiri caizse buz gibi tutar.Sorum başlıktaki gibi. MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ve R5 7500F kombinasyonu ile işlemcim kaç derece olur?
Hocam kafam allak bullak oldu. Kimi diyo kronik sorunlu kimi diyo çok memnunum. Stok soğutucu ile stres testinde 95 dereceyi gördü. Bu yüzden sıvı soğutucu almaya karar verdim bu dediğim alınır mı düzelmiş falan diyolar iyi değilse de bana bu fiyat bandında sıvı soğutma önerir misiniz? Bir de Corsair h100 rgb düşünüyorum ikisi arasında kaldım.R5 7500F çok ısınan bir işlemci değil. Kule tipiler fazla gelirken boyle bir sivi soğtucu tabiri caizse buz gibi tutar.
Corsair 480tKasa ?
Siz ne önerirsiniz bu fiyat bandında?Eğer almadıysanız almayın gereksiz pahalı bir soğutucu
Bakın ben şahsen aynı modeli kullanıyorum. Hiç bir problemini yaşamadım şu ana kadar. Soğutucum kule tipi soğutucu yanlış hatırlamıyorsam Cooler Master Hyper 212 olması lazım. Aşırı ağır oyunlarda hiç bir zaman 75'in üstünü gördüğümü hatırlamıyorum. Full rt açık oyunlarda dahi 70'i zor görüyordu. Uzun lafın kısası, çoğu kişinin önerdiği bir işlemcidir zaten. Sıvı soğutucu arkadaşın da dediği gibi gereksiz olur. Thermalright Peerless Assassin serisi vardı onlardan alsanız buz gibi de tutar yeter de artar bile kule tipiler.Hocam kafam allak bullak oldu. Kimi diyo kronik sorunlu kimi diyo çok memnunum. Stok soğutucu ile stres testinde 95 dereceyi gördü. Bu yüzden sıvı soğutucu almaya karar verdim bu dediğim alınır mı düzelmiş falan diyolar iyi değilse de bana bu fiyat bandında sıvı soğutma önerir misiniz? Bir de Corsair h100 rgb düşünüyorum ikisi arasında kaldım.
Corsair 480t
Siz ne önerirsiniz
bu fiyat bandında?
Bakın ben şahsen aynı modeli kullanıyorum. Hiçbir problemini yaşamadım şu ana kadar. Soğutucum kule tipi soğutucu yanlış hatırlamıyorsam Cooler Master Hyper 212 olması lazım. Aşırı ağır oyunlarda hiçbir zaman 75'in üstünü gördüğümü hatırlamıyorum. Full RT açık oyunlarda dahi 70'i zor görüyordu. Uzun lafın kısası, çoğu kişinin önerdiği bir işlemcidir zaten. Sıvı soğutucu arkadaşın da dediği gibi gereksiz olur. Thermalright Peerless Assassin serisi vardı onlardan alsanız buz gibi de tutar yeter de artar bile kule tipiler.
Hocam yapacağınız ugrade e bağlı ama iyi bir soğutucudur. Alabilirsiniz.Hocam ben daha çok ileriye dönük olması için alıyorum zaten. Bu MSI iyi midir alınır mı? Alınmazsa da siz önerin birkaç tane. Dediğim gibi ileriye dönük olması için belki ileride işlemci upgrade falan yaparım.
Başka önerebileceğiniz ne varsa atın hocam. Bayağı atın birkaç tane beğenilenlerden. Ben bakayım sonra.
Bir de hocam stres testinde bu sivi soğutmayı alırsam kaç derece düşer kaç olur derece?
@novexx @Michael_Kaiser @TacsizKralTR
Lütfen yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.