Stok fan ile yük altında 80-85 değerlerine ulaşıyorken soğtucu ile bu değere çıkması bana normal gelmedi, bu arada görselde macunu fazla sürmüşsünüz gibi geldi epey yoğun duruyor, katman gibi olmuş.
Hocam stok soğutucu oyunda bile 97 derece oluyor izlediğim videoda. Video;Stok fan ile yük altında 80-85 değerlerine ulaşıyorken soğtucu ile bu değere çıkması bana normal gelmedi, bu arada görselde macunu fazla sürmüşsünüz gibi geldi epey yoğun duruyor, katman gibi olmuş.
Hocam stok soğutucu oyunda bile 97 derece oluyor izlediğim videoda. Video;
Arkadaşlar selam, 2-3 gün önce sistemi değiştim. İşlemci olarak 7500F ve soğutmak için ise Phantom spirit kullandım, macun olarak da MX-6 surdum. Cinebench R-23 multi-Core testinde işlemci 80 derece oluyor, acaba bu sıcaklık normal midir? Macunu her yere eşit bir şekilde sürdüğüme eminim. Soğutucuyu takarken vidaları en sona kadar sıktım fakat içim rahat etmedi bu yüzden vidaları az biraz geri açtım ve parmak ucuyla tekrardan çok zorlamadan geri sıktım, soğutucu ve işlemci arasında herhangi bir boşluk kalmadığına eminim. Bu arada kasam Cooler Master K501l.
Edit; bir de işlemci boştayken 40-43 derece arası gidiyor geliyor.
Evde klima vs yoksa sıcaklık normal. Benimde boşta 47-50 derece idi, şuan arkada klima çalışıyor ve boşta 42 derece.Şu an bende aynı işlemci aynı soğutucu var boşta 55 56 derece oyunlada yine çok kötü değil ama Full yükte 80 derecele falan görüyor normal değil bunlar bilgisayarcıya taktırdım hata yaptım orada belki de macunu faklı sürdü olabilir bir de fanların biri egzoz fanın arkasında biride onun arkasında bir fanın RAM'lerin tarafında olmasımı gerekiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.