R5 7500F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

7500F-7600 4060 sistem bakıyorsanız bundan daha iyisini bulabilirsiniz bence. Şu anda benim bildiğim bir sistem yok ancak 24-25 arasında çok görüyordum 1 ay öncesine kadar düzgün kasa ve PSU'ya sahip.

Evet, dediğiniz gibi 7500F - 4060 için fiyatlar bana da pahalı geldi. Acelem yok fakat beklesem daha da artar mı diye düşünmüyor değilim. Biraz daha bekleyip fırsat sistemi bulmak daha cazip geliyor açıkçası, çünkü pek de acelem yok.

Evet, dediğiniz gibi 7500F - 4060 için fiyatlar bana da pahalı geldi. Acelem yok fakat beklesem daha da artar mı diye düşünmüyor değilim. Biraz daha bekleyip fırsat sistemi bulmak daha cazip geliyor açıkçası, çünkü pek de acelem yok.

Aceleniz yoksa bekleyin bence de. 4000 serisinin stoklarını bitirmeye çalışacaklar artık belki 25K'ya 4060 Ti 7500F sistem bile bulursunuz. YouTuber'ların kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Aceleniz yoksa bekleyin bence de. 4000 serisinin stoklarını bitirmeye çalışacaklar artık belki 25K'ya 4060 Ti 7500F sistem bile bulursunuz. YouTuber'ların kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Evet, haklısınız. Eğer forumda yasak değilse bu tarz fırsat kasalar çıkartan YouTuber'lar kimler, önerebilir misiniz?

Evet, haklısınız. Eğer forumda yasak değilse bu tarz fırsat kasalar çıkartan YouTuber'lar kimler, önerebilir misini.

Donanım Arşivi, PC hocası, ModArt PC. Benim gördüğüm kadarıyla en çok bunlardan çıkıyor, belki aklıma gelmeyen başkaları da olabilir. Özellikle PC hocası çok iyi sistemler çıkarıyor. Ama siz yine de almadan önce forumlarda sorun, arada iyi olmayan sistemleri de olabiliyor bunların.

Evet, haklısınız. Eğer forumda yasak değilse bu tarz fırsat kasalar çıkartan YouTuber'lar kimler, önerebilir misiniz?

SSD 1TB yapılıp bu alınabilir, kendiniz harici olarak RAM alır takarsınız, sitede pahalı.

Donanım Arşivi, PC hocası, ModArt PC. Benim gördüğüm kadarıyla en çok bunlardan çıkıyor, belki aklıma gelmeyen başkaları da olabilir. Özellikle PC hocası çok iyi sistemler çıkarıyor. Ama siz yine de almadan önce forumlarda sorun, arada iyi olmayan sistemleri de olabiliyor bunların.

Teşekkür ederim.

SSD 1TB yapılıp bu alınabilir, kendiniz harici olarak RAM alır takarsınız, sitede pahalı.

Hocam sağ olun teşekkür ederim. En azından 2 hafta daha bekleyip fırsat olacak mı diye bakacağım olmaz ise eğer bu tarz bir sistem alacağım.

Selamlar, istediğim parçalarla kurulu şu an için en uygun fiyatlı sistem fotoğraftaki gibi. Sizce pahalı mı? Parçalar kötü mü? Yorumlarınızı rica ederim.
IMG_3274.jpeg

Hala bir sistem satın alamadım çünkü satın aldıktan sonra problem yaşayıp keşke şunu alsaydım dememek için, bir önceki mesajımda fotoğrafını eklediğim sistem için bilgisi olanlardan yorum rica ederim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Hocam sağ olun teşekkür ederim. En azından 2 hafta daha bekleyip fırsat olacak mı diye bakacağım olmaz ise eğer bu tarz bir sistem alacağım.

Selamlar, istediğim parçalarla kurulu şu an için en uygun fiyatlı sistem fotoğraftaki gibi. Sizce pahalı mı? Parçalar kötü mü? Yorumlarınızı rica ederim.Eki Görüntüle 2422110

Hala bir sistem satın alamadım çünkü satın aldıktan sonra problem yaşayıp keşke şunu alsaydım dememek için, bir önceki mesajımda fotoğrafını eklediğim sistem için bilgisi olanlardan yorum rica ederim.

Hocam cidden çok bu fiyatlar bu sistemler için. Yani şimdi alıp kullanırsınız ama aldıktan sonra dediğim kanalların yaptığı kampanyalardan birinde bundan çok daha iyi sistemler görmeniz olası.

Zaten bu sistemin de ilk attığınız sistemten çok bir farkı gözükmüyor gibi. Parça kalitesi daha iyi sadece.

Ayrıca sistem alırken illa da 32 GB almanıza gerek yok. O parayı sistemi aldıktan sonra değiştiremeyeceğiniz şeyleri yükseltmek için kullanın. RAM'i sonradan da alabilirsiniz sistemi ilk alırken Single Channel 16 GB alma şartıyla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı